logo

İMDD’den Elazığ’a ve Şehid Ailelerine Ziyaret

İMDD’den Elazığ’a ve Şehid Ailelerine Ziyaret

İMDD’den Elazığ’a ve Şehid Ailelerine Ziyaret

İMDD'den Elazığ Valisine Ziyaret

18 Ağustos Çarşamba günü Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan hain terör saldırısını kınamak ve şehit ailelerine, yaralılara ziyarette bulunmak için İstanbul’dan Elazığ’a giden muhtarlar Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

 

İMDD Elazığ Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) Başkanı Selami Aykut, Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Şardan, Soner Eker, Zeki Dağ ve Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu Elazığ halkıyla dayanışma ve acılarını paylaşma adına Elazığ Belediye Başkanını, şehit ailelerini ve hastanedeki yaralıları ziyaret etti.

İMDD Elazığ'daki yaralıları ziyaret etti İMDD'den Elazığ'daki yaralıları ziyaret

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut terör örgütünün Elazığ’da taban bulmasının ve güç kazanmasının zor olduğunu bildiklerini, Elazığ’ın her zaman devletinden yana duruşunu takdir ettiklerini kaydederek Vali Zorluoğlu’nun şahsında Elazığ halkının acılarını paylaştıklarını sözlerine ekledi.

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneğinden Elazığ Valisine Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ise “Elazığ teröre destek veren, terör örgütlerinin zemin bulduğu bir şehir değildir. Bu hadise münferit bir hadisedir ve dışarından gelerek yapılmış bir saldırıdır. Elazığ insanı dün yaşlısı genciyle on binler sokaklardaydı ve terörü lanetlediler. Bunun münferit bir olay olarak kalması ve bir daha benzeri bir hadisenin yaşanmaması en büyük temennimizdir. Elazığ’da yaşanan bu terör hadisesi kardeşlik ortamını bozmaya dönük saldırıdır. Bu zor günlerde bizleri ziyaret etmeniz bizleri memnun etmiştir, teşekkür ederim” dedi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir

Şehit Halisdemir Kabri Başında Anıldı

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) Başkanı Selami Aykut ve yönetimi 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan ve Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı ele geçirmeye çalışan FETÖ terör örgütü mensubu Tuğgeneral Semih Terzi’yi alnından vuran ve büyük bir kahramanlık örneği sergileyen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’ndeki kabrini ve baba ocağını ziyaret etti.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kabri

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği yöneticileri, Şehidimizin Mezarı Başında Yapılan Duaların ardından Taziye Defterine Duygu ve Düşüncelerini yazdı.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Taziye Defteri

Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e taziye dileklerini sunan Selami Aykut, “Vatan ve millet sevgisini aşıladığınız oğlunuz, Türkiye’nin kaderinin farklı bir şekilde yazılmasına engel oldu. Şehidimizle ne kadar övünsek azdır” dedi.
İMDD Teşkilat Başkanı Temel Şardan Şehit Ömer Halis Demir
İMDD Teşkilat Başkanı Temel Şardan, Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e “İMDD olarak her zaman sizin ve aziz şehitlerimizin yanınızdayız. Rabbim ülkemize benzer acıları bir daha yaşatmasın” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2064 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.