logo

24 Aralık 2013

İnşaat sektörünün İstanbul Markası YALI İNŞAAT

İnşaat sektörünün İstanbul Markası YALI İNŞAAT

İnşaat sektörünün İstanbul Markası YALI İNŞAAT”

yalı inşaat

Firmanız hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Şirketimiz 1994 yılında şahış firması olarak kurulmuş olup, Yılmaz Şişman, Ali Şişman aile şirketi ortaklığı ile Limited Şirketi olarak 19 yıldır inşaat sektöründe aktif olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

YALI İnşaat, ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini bir araya getiren bir marka olmuştur.

Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, kendi standartlarını aşan bir kalite anlayışını benimsemektedir.

yali_logo

Hizmetlerinizden bahseder misiniz ?
İnşaat hizmetleri, hafriyat, mimarlık, mühendislik konusunda itina ile hizmet sunmaktayız. Başlıca yaptığımız işler Altyapı (Kanalizasyon, Elektrik, Su ve Isıs Tesisat İşleri), Kaba İnşaat, Şap işleri, Sıva ve Alçı İşleri, Seramik İşleri, Duvar İşleri, Ahşap ve Doğrama İşleridir.

Vizyonunuz nedir ?
Bulunduğu coğrafyanın ötesine tecrübesini ve vizyonunu taşımayı ulusal bir sorumluluk olarak benimseyen YALI İnşaat, çağın gereklerini uzmanlık alanlarında titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanının gücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumu korumaktır.

İnşaat sektörü ile ilgili var olan sıkıntıları firma olarak aşmayı nasıl başarıyorsunuz?
İnşaat sektöründeki küçükte olsa çözüm isteyen değişik iş kalemlerini taahhüt olarak yapmamız nedeni ile aranan firma olmamızdan işsiz kalmadık. Bugüne kadar maliyet+kar =birim fiyat usulü ile çalıştık bu konuda ne yaptığımız işin kalitesinden ne de işverenlere karşı fazlaca ödün vermedik. Sektör bugün öyle bir hale geldi ki; verimlilik ve karı düşünmeden meslekten olmayan inşaat sektörünü bilip bilmeden bodoslama dalan insanlar inşaat sektörüne girip zor durumda kalmışlardır. Bu yüzden de işim olsun, bugün çalışayım yarın da Allah kerim diyerek yuvarlana yuvarlana giden insanlar çoğalınca iş almamız zorlaştı. Aranırken arayan olduk.

Sizce kentsel dönüşümün sektöre ve tüketicilere etkisi ne olacak?

İnşaat alanları sektöre yeni bir canlılık kazandırmaktadır. İnşaat sektörünün canlı olması demek bütün sektörlerin canlı olması anlamına gelir. İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir. Tüketicilere etkisi ise devlet desteği ile tüketicide eski binalarını uzun vadeli kredilerle yeni konutlarına kavuşacaktır.

Biten ve devam eden projelerinizden bahseder misiniz ?

Biten projelerimiz: Seyrantepe, Çeliktepe, Maltepe, Ümraniye, Kavacık, Kavacık Plaza, Kavacık Villalarıdır. Devam eden projelerimiz ise Maltepe, Seyrantepe, Soyak Yeni Şehir Projesi ve Eyüp Projelerimizdir.

Genç ve girişimci arkadaşlara tavsiyeniz nedir?
• Kendinize bir adet not defteri edininiz: Yazılı not almayı kendinize iş edininiz. İsterseniz not defterine günlük hayatta duyduğunuz güzel sözcükleri de not ediniz. İlişki içinde olduğunuz, tanış olduğunuz alışveriş ettiğiniz, iş yaptığınız, iş yaptırdığınız insanları belirli aralıklarla ziyaret ediniz, çaylarını içiniz. Kendinizi unutturmayınız.
• Hayal kurmaktan korkmayınız.
• Taşıyabileceğiniz risklerin altına giriniz.
• Teknolojiyi takip edip araştırmacı olunuz.
• İş hayatınızda en büyük sermayeniz dürüstlüktür, güvendir. İnsanlar arasında kuracağınız iyi ilişkilerdir.
• İnşaat sektöründe, kaybedecek şeyleri olmayan insanlardan korkunuz. Yanlış yapma riskini minimumda tutunuz. Çünkü yanlış katsayınız arttıkça, doğrularınızın cesareti kırılır.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3623 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.