logo

İnsanlığın Yanında Ol, Arakanlılara Sahip Çık

İnsanlığın Yanında Ol, Arakanlılara Sahip Çık

İnsanlığın Yanında Ol, Arakanlılara Sahip Çık

Gelin, bu zorlu şartlarda onlar için bir kez daha harekete geçelim. Yaralarını birlikte saralım. Arakanlı Müslümanlar yardımlarınızı bekliyor. Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868’e “ARAKAN” yazıp mesaj yollayarak 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

ARAKAN KAN AĞLIYOR

Yüzlerce yıldır baskı altında yaşam mücadelesi veren, 2012 yılında başlayan saldırılar sonrası yerlerinden edilmeye çalışılan Arakanlı Müslümanlar yine büyük acılar yaşıyor.
 
Şiddeti artan saldırılarda binlercesi hayatını kaybeden, on binlercesi göç yoluna düşen Arakanlı Müslümanlara 2012 yılından bu yana insani yardımda bulunan Türk Kızılayı, bölgeden yükselen yardım çığlığına sesiz kalmayarak yeniden harekete geçti.
 
Çocuk, kadın, genç, yaşlı… Her yaştan ve gruptan yüzbinlerce Arakanlı Müslümanın yarasına merhem olmak isteyen siz hayırseverlerin bağışlarını gerek ülkeleri Myanmar’da göçmen durumuna düşen, gerekse zorunlu olarak göç ettikleri ülkelerde Arakanlılara ulaştırmak için insani yardım operasyonu başlatan Türk Kızılayı, bu çığlığa sessiz kalmayan herkesi bir kez daha desteğe davet ediyor.

Hasbahçe Gazetesi olarak okurlarımızdan bu kampanyaya destek olmanızı ve sessiz kalmamanızı rica ediyoruz. Haydi Ümmet-i Muhammed, Zaman İnfak vaktidir.
 
Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
966 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.