logo

İş ve Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu

İş ve Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu

Kağıthane’nin ve İstanbul’un tanınmış simalarından Mehmet Horasan, oğlunu evlendirdi. Düğüne siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

mehmet-horasan-dugun-eyup eyup-belediyesi-nikah-salonu

Bilal ve Sümeyye çifti, 04 Eylül Pazar günü Saat: 19.30’da Eyüp Belediyesi Nikâh Salonu ve Kültür ve Sanat Merkezi salonunda düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.

is-ve-siyaset-dunyasi-bu-dugunde-bulustu

Düğünde nikahı Eyüp Belediye Başkanı Av. Remzi Aydın kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini de AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Askon Başkanı Mustafa Koca, Hamit Hatipoğlu, Murat Hazıroğlu, Yasin Birinci ve Sabri-Özlem Eser çifti yaptı.

mehmet-horasan-oglunu-evlendirdi

dugune-is-siyaset-ve-akademi-dunyasi-katildi

bilal-ve-sumeyye-horasan-ciftiDüğüne iş, siyaset ve akademi dünyasından; AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av.Faruk Gökkuş, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Askon Başkanı Mustafa Koca, Hamit Hatipoğlu, Murat Hazıroğlu, Yasin Birinci, Sabri-Özlem Eser, Prof. Uğur Arifoğlu, İbrahim Solmaz, Remzi Çakır, Doç. Kürşat Ayan, Dt. Şükrü Gülle, Osman Dur, Mehmet Koç, İbrahim İnan, Dr. Nuh Duman, Dr. Ahmet Yılmaz, Osman Çelebi, Engin Çoban, Rıza Özer, Erdal Kılıç, Önder Başkan Yardımcısı Raif Nas, Lider Başkanı Tuncay Çelik ve yönetim kurulu, Şair Yazar Hüseyin Akın, Cengiz Cantürk, Necdet Meşe, Cevdet Demir, Lokman Yıldırım, Kağıthane AİHL Müdürü Abdullah Ağırtmış, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun ve çok sayıda yakın akraba ve dostları katıldı.

kagithaneli-dostlar-horsan-dugun kagithaneli-dostlar2-horasan-dugun

Yaklaşık 650 kişi düğüne katılarak Horasan ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

hafiz-bunyamin-aras

Düğün, Hafız Bünyamin Aras’ın Kur’an Tilaveti ile başladı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından yemek ikramında bulunuldu.

ak-parti-manisa-milletvekili-recai-berber-mehmet-horasan

Düğün takı merasiminin ardından sona erdi.

ak-parti-kagithane-ilce-baskani-av-faruk-gokkus-hamit-hatipoglu

ak-parti-manisa-milletvekili-recai-berber-ayetullah-coskun

Hasbahçe Gazetesi olarak Bilal ve Sümeyye çiftine mutluluklar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3881 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.