logo

İslam Dünyasına huzur ve barış gelmesi için dualar edildi

İslam Dünyasına huzur ve barış gelmesi için dualar edildi

İslam Dünyasına huzur ve barış gelmesi için dualar edildi

Sırrı Er Kağıthane

Kağıthane Belediyesi’nin Kadir Gecesi’ne özel olarak Hasbahçe Alanı’nda düzenlediği programda okunan Kuran tilaveti Kağıthanelileri mest etti. Konukların ruhlarına işleyen Kaside ve ilahiler ile Kadir Gecesi’ni dualarla geçiren Kağıthaneliler zulüm gören Müslümanları unutmadı.

Sırrı Er Konser

Kadir Gecesi Özel “Mevla’ya Yakarış” programında Başta Gazze olmak üzere, Suriye, Irak, Mısır, Doğu Türkistan, Arakan’da müslümanlara reva görülen zulümün bitmesi ve İslam Dünyasına huzur ve barış gelmesi için dualar edildi.

uğur ayvaz

Sırı Er’in okuduğu kaside ve şiirlere ilahiler ile eşlik eden Murat Doğru’nun yanı sıra Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye Birincisi Uğur Ayvaz’dan muhteşem tilavet dinleyen Kağıthaneliler birlik ve beraberlik içerisinde olmanın huzurunu yaşarken tüm İslam âleminin huzuru için dualar edildi.

kağıthane Ramazan Ayı Kadir Gecesi Sırrı Er-Fazlı Kılıç

Kağıthanelilerin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayan Başkan Kılıç, “Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuşarak, “Bu mübarek gecenin İslâm dünyasında akan kanın durmasına vesile olmasını ve İslam Dünyasına huzur ve barış getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
2073 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.