logo

İstanbul Mardin Spor Kulübü Kuruldu

İstanbul Mardin Spor Kulübü Kuruldu

İstanbul Mardin Spor Kulübü Kuruldu

Mardinli gençlerin kaynaşmalarını sağlamak, spor yapmalarına imkân sunmak  ve geleceğin yıldızları arasına yer alabilmeleri için kurulan İstanbul Mardinspor hedeflerini büyük tutuyor…

Kurucuları  arasında Nedim KAYA, Abidin KURT, Mehmet Remzi TANIŞ, Nail ÖZÇELİK, Cengiz CEMİLOĞLU, Ayhan ASLAN ve Yusuf Ziya AYDIN’ın yer aldığı İstanbul Mardin Spor’un merkezi Küçükçekmece olarak belirlendi.

İstanbul Mardin Spor’un Kurucu başkanlığını yapan Mehmet Remzi TANIŞ “Mardinli gençlerin spordaki bireysel yeteneklerini takım ruhuyla bütünleştirmelerine olanak sağlamak amacı ve  bu yeteneklerini sergileyebilecekleri ve sporcularımıza merkez olacak tesisleri oluşturmak için bu yola çıktık. Önümüzdeki sezon kendi tesislerimizi oluşturarak İstanbul amatör liginde yer almayı hedefliyoruz” dedi.

Mardinliler Derneği Başkanı Nedim KAYA “Gençlerimizin başarılarını görmek ve sporla Mardin’imizi İstanbul’da yaşamak için bu adımı attık. Bu yoldaki en büyük  başarılarımız gençlerimizi kazanmak olacaktır” dedi

İstanbul Mardin Spor’un kuruluşu ile ilgili açıklama yapan Küçükçekmece Müteahitler Birliği Başkanı Abidin KURT “İstanbul’da bulunan 500.000 Mardinli hemşerimizin heyecanı olmak istiyoruz. 17 milyon kişinin yaşadığı İstanbul Metropolünde yaşayan gençlerimizin sporla bütünleşmelerini, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamayı amaçladık” dedi.

MARİŞ Başkan yardımcısı ve GAZALA Şirketler gurubu Başkanı Mahmut KILIÇ “Attığımız bu adımın gençlerimizin başarılarına ışık tutacağının ve sosyal dayanışmalarına öncülük edeceğinin bilincindeyiz. Başarılarımız için maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağımızı herkesin bilmesini isterim”dedi.

Mardinli İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi Yusuf Ziya AYDIN “Mardin, artık sporda da hak ettiği yere gelmelidir bunu  Mardin sevdalısı yetenekli gençlerimizle başaracağımıza inancım tamdır” dedi.

Midyat Belediye Meclis Üyesi Ayhan ASLAN  “İstanbul’da yaşayan Mardinli hemşerilerimizin İstanbul Mardin Spor etrafında birlik ve beraberlik içinde toplanacaklarını ve gençlerimizin spordaki başarılarını alkışlayacaklarını biliyoruz. Ve biz bu inançla yola çıktık” dedi.

İstanbul Mardin Spor kurucuları arasında yer alan MARDİNDER Y.K. Üyesi Dr. Cengiz CEMİLOĞLU ”Mardinli sporcu kardeşlerimizin bizi gururlandıracağı bir kulübün kurucuları arasında yer almaktan ve onların aracılığıyla Mardin’imize hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak İstanbul Mardin Spor Kulübüne başarılar diliyor, hayırlı olsun diyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2359 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.