logo

İstanbul’un Çocuk Yazarları Okuyucuyla Buluştu

İstanbul’un Çocuk Yazarları Okuyucuyla Buluştu

İstanbul’un Çocuk Yazarları Okuyucuyla Buluştu

İstanbul'un Çocuk Yazarları

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “İstanbul’un Çocuk Yazarları İmza Günü” etkinliği, 15 okuldan 300 çocuk yazarın katılımıyla Seyrantepe İlkokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yazarlığa İlk Adım Belgesi

“İstanbul’un Çocuk Yazarları” projesi kapsamında kitapları yayımlanan çocuklar, okuyucularıyla imza gününde bir araya geldi.

Çocuk yazarların kitaplarını imzaladığı ve imzalanmış kitaplarını katılımcılara takdim ettiği etkinlikte, Vali Yardımcısı Ahmet Önal, kitap yazan 49 çocuğa, “Yazarlığa İlk Adım” belgesi verdi.

İstanbul'un Çocuk Yazarları İmza Günü Kağıthane
Etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nezir Eryarsoy, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ve Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel’in yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Etkinlikte ayrıca, Seyrantepe İlkokulu Halk Oyunu Ekibi gösteri yaptı.

İstanbul'un Çocuk Yazarları İmza Günü
İstanbul Valisi Vasip Şahin’in himayelerinde ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda Şubat ayında başlatılan proje, çocuklara kendi emeklerinin ürünü olan ve kendi isimlerinin bulunduğu bir kitap kazandırmak üzere hayata geçirildi.

Yazarlığa İlk Adım Kağıthane

Projeye katılan Türkçe ve sınıf öğretmenlerinin, öğrencilerin beceri ve yetkinliklerine göre yönlendirmesiyle ilkokul 3 ve 4. sınıf öğrencileriyle ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri kendi kitaplarını yazdı.

Atatürk İlkokulu Öğrencileri   Duydun mu-Edanur Lalik Dünya Savaşçıları-Sena Yılmaz

Etiketler: » » » » »
2182 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.