logo

İstişare Toplantıları Sona Erdi

İstişare Toplantıları Sona Erdi

İstişare Toplantıları Sona Erdi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın her yıl düzenli olarak Ocak ayında Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Eski Yeni Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ile gerçekleştirdiği İstişare Toplantıları, Basın ve Sanat Camiası ile sona erdi. 

Göreve geldiği günden bu yana katılımcı, çoğulcu ve demokratik bir yönetim şeklini benimseyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Bugün istişare toplantılarımız sonra eriyor. Bundan sonra esnaf ziyaretlerimiz var. Mahalle mahalle cadde cadde esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Düşüncelerini, önerilerini alacağız. Sizlerle olduğu gibi onlarla da Kağıthane’yi değerlendireceğiz. Sonra her mahallede akşamları halk meclisleri düzenleyeceğiz, gündüzleri de Kent Konseyi’nin düzenlediği halk meclislerine katılacağız. İstişareler ve halk meclislerinde ki istek, talep ver sorunları tek tek ele alıp, çözmeye çalışacağız” dedi.

Katılımcıların da kendi görüşleri her ne olursa olsun demokratik bir şekilde fikirlerini rahatça ifade etmelerini isteyen Başkan Fazlı Kılıç daha sonra söz almak isteyen konukları dinledi.

Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve birçok önemli ismin konuk olarak katıldığı toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1051 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.