logo

Kadına Şiddete ve Uyuşturucuya HAYIR

Kadına Şiddete ve Uyuşturucuya HAYIR

Kadına Şiddete ve Uyuşturucuya HAYIR

Kastamonu Araç Birlik Platformu ve KASDER Şişli Şubesi 4 Şubat 2018 Pazar günü Saat: 18.00’da Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde Kadına Şiddete ve Uyuşturucuya HAYIR” Paneli düzenliyor.

Kastamonu Araç Birlik Platformu ve KASDER Şişli Şubesi ortaklaşa bir programla uyuşturucu ile mücadele ve kadına şiddet gibi iki önemli toplumsal sorunla ilgili bir farkındalık etkinliği düzenliyor. Panele ek olarak bir de tiyatro oyunu sahnelenecek.

UYAN TÜRKİYEM UYAN KASTAMANU

Konu hakkında bilgi aldığımız Kastamonu Araç Birlik Platformu Başkanı Rafettin Ayvacı “Sadece Kastamonu’nun değil tüm Türkiye’nin en büyük sorunu olan “bağımlılıkla mücadele ve kadına şiddet” konusunda panel düzenliyoruz. Tüm Medya ve Sivil Toplum Kuruluşlarının bu konuda el birliği içinde hareket ederek destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Ayvacı ”KASDER Şişli Şubesi ile birlikte organize ettiğimiz programa otuza yakın sanatçı, medya kuruluşları, sivil toplum örgütleri, akademisyen ve politikacılar katılacaktır. Program ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir” dedi.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak tüm okurlarımızdan bu sosyal sorumluluk projesine katılarak destek vermelerini rica ederiz.

Etiketler: » » » » » » » »
1689 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.