logo

Kağıthane 261 Can Kurtardı

Kağıthane 261 Can Kurtardı

AK Parti İl Başkanlığı, Kızılay işbirliği ile İstanbul’da 39 ilçede başlanan kan bağışı, Ak Parti Kağıthane Kadın Kolları öncülüğünde Kağıthane Meydanında kan bağışı kampanyası düzenlenerek çadır kuruldu.

kan bagisi kagithane akp kan bağışı kağıthane

23 Haziran Pazartesi günü Saat:12.00 ile 20.00 arası kan bağış kampanyası yapıldı. Kağıthane’ye gelen 1 doktor ve 3 hemşire ile Kızılay ekibi 87 ünite kan topladı.

akp kadın kolları kagithane akp kagithane kan bagisi kampanyasi

Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, “İl Başkanlığımız, Kağıthane Kadın kollarımız ve Kızılay işbirliğiyle “Her kan, kurtarılan 3 can” sloganıyla kan bağışı kampanyası tertipledik. Bir gün herkese kan lazım olabilir. Kana ihtiyaç duyulduğunda kan bulabilmek için mutlaka kan vermeliyiz bunu teşvik etmeliyiz” dedi. Karaköse, kan bağışı kampanyasına katılarak destek veren İlçe Başkanımız Sayın Sami İlhan’a, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Gökkuş’a, Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Ulusoy ve üyelerimize, Meclis Üyelerimizden Gamze Şenol, Gültekin Erdem, Fatih Öztürk, Ahmet Turgut Yavuz’a ve Kadın Kolları ekip arkadaşlarıma 87 ünite kan bağışlamanın huzurunu birlikte yaşadığımız için çok teşekkür ediyorum dedi.

sami ilhan ziyaret

Vatandaşların ve teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Kadın Kollarını kutlayan AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, “Teşkilatımızın tüm kademeleri her zaman her konuda duyarlılığını elden bırakmadı. Bugün de bu anlamlı kan bağışı etkinliği ile bunu bir kez daha göstermiş oldu. Kadın Kollarımızı ve Kızılay’ın değerli yetkililerini verdikleri emekten ötürü kendilerini kutlarken; verdikleri kanlarla bu güzel organizasyonun amacına ulaşmasına katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1978 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.