logo

Kağıthane Belediyesi Burs Başvuruları Başladı!

Kağıthane Belediyesi Burs Başvuruları Başladı!

Kağıthane Belediyesi Burs Başvuruları Başladı!

Kağıthane Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencileri bu yıl da unutmadı. İlçede ikamet eden ve İstanbul dışındaki devlet üniversitelerinde eğitim gören öğrencilere verdiği eğitim yardımı için başvurular başladı.

Eğitim alanında yaptığı yatırım ve desteklerle öğrenci ve velilerin yanında olan Kağıthane Belediyesi, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminde şehir dışında okuyan Kağıthaneli üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlıyor.

İhtiyaç Sahibi Üniversite Öğrencilerine Eğitim Amaçlı Sosyal Yardım Başvuru Şartları:

İstanbul dışında 4 yıllık fakültede okuyor veya yüksek lisans yapıyor olmak, sınıfta kalmamış olmak. Ayrıca yurt dışında öğrenim gören öğrenciler de bu imkânından faydalanabiliyor. Diğer yandan öğrencinin nakdi eğitim yardımı alabilmesi için anne veya babasından en az birinin de Kağıthane sınırları içerisinde ikamet etmesi ve kişi başı gelirin 1.200 TL üzerinde olmaması aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Eğitim yardımı için başvuralar 20 Ekim tarihine kadar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılacaktır. Başvuruya ilişkin 0212 321 40 40 numaralı hattan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Etiketler: » » » » » »
2104 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.