logo

Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü Açıldı

Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü Açıldı

Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü Açıldı

Kağıthane Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, her yıl on binlerce çocuğun ücretsiz olarak yararlandığı spor okullarında hedefini büyüttü. Kağıthane’mizin adını ülke çapında ve uluslararası platformda en yukarıya taşımak için Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü’nü açtı.

Gelecek, Sporla Gelişecek

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu, “Kağıthane’de 22 branşta hizmet verdiğimiz spor okullarımızda; geleceğin sporcularını yetiştirerek sağlıklı ve başarılı nesilleri ilçemize ve ülkemize kazandırmayı hedefliyoruz. Yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz binlerce çocuğumuzun faydalandığı Yaz Spor Okulları ve Kış Dönemi Spor Okullarımız ile alanlarında başarılı olan Kağıthane’li çocuklarımızı il, ülke ve uluslararası alanda müsabakalara çıkararak Kağıthane’mizin ve belediyemizin adını duyurmayı hedefliyoruz.

Milli Takıma Sporcu Verdik

Kızıloğlu, “Spor okullarımızda ki tüm öğrencilerimize, katıldıkları branşların profesyonel birer sporcusu olma yolundaki ilk adımını, Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü olarak kendilerine çıkartılacak olan lisanlar ile atıyoruz. Oryantiring, satranç, taekwondo, masa tenisi, boks, okçuluk, karate, yüzme ve güreş olmak üzere 9 branşta müsabakalara katılım sağlayacak olan kulübümüzde, bu branşlarda eğitim gören sporcularımızın lisans işlemleri çıkartıldı ve hali hazırda devam etmektedir. Kağıthane Spor Kulübü olarak Milli müsabakalara da katılmaya başladık. Örneğin güreş branşında Milli Takıma sporcu verdik. Futbol branşında çok küçük yaşlarda eğitim almak isteyen yavrularımızı liglere katılma seviyesine kadar getirip ilçemizdeki güzide kulüplerimize kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kızıloğlu, “Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç’a ilçemize; her alanda olduğu gibi spor alanında da kattığı değerlerden dolayı Spor İşleri Müdürlüğü ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda başkanımızın öncülüğünde ve destekleriyle kurulan kulübümüzde, nice başarılara Kağıthane olarak hazır olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü’nün ilçemize hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, Kulübümüzün geleceğin şampiyonlarını çıkartacağına olan güvemizin tam olduğunu dile getiriyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
1862 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.