logo

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası’nda Mutlu Güven Tazeledi

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası’nda Mutlu Güven Tazeledi

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası’nda Mutlu Güven Tazeledi


Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Kongresi, 04 Şubat Pazar günü Saat:10:00’da Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, tüm oyları alan ve tekrar başkan seçilen Mehmet İhsan Mutlu güven tazeledi.

Kongreye, Kağıthane Belediyesi Başkanı Fazlı Kılıç ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Kağıthane Yönetimi, MHP Kağıthane Yönetimi ve diğer parti yöneticileri, Kağıthane Muhtarları, STK Başkanları, esnaflar, yerel basın ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığını Kağıthane Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu seçildi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Kongresine tek liste ile mevcut başkan Mehmet İhsan Mutlu katıldı. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra başkan adayı Mehmet İhsan Mutlu’nun konuşmasına geçildi. Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Mehmet İhsan Mutlu başkan seçildi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Hüseyin Türkmen, “Kongremiz değerli üyelerimizin katılımı ile güzel geçti. Bize ve yönetimimize güvenen üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Kongresi, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerini tekrar kazanan Mehmet İhsan Mutlu ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler
Başkan Mehmet İhsan Mutlu, Cengiz Açıkça, Hüseyin Türkmen, Sadık Cesur, Sadi Doruk, Vahdet Çakır, Kenan Pala

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
İsmail Gül, Hasan Erçetin, Hasan Kaya, Sait İskender, Ali Özcanlı, Gülay Albayrak, Ümmühan Kınay

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Ulaş Adanır, Münevver Koç, Hayrettin Gökay Çimentepe Denetim Kurulu Yedek Üyeler
Eyüp Tugay Balçık, Taner Sönmez, Hatice Onur

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1777 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.