logo

Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Eyüpsultan’da 30 Saatlik Su Kesintisi

Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Eyüpsultan’da 30 Saatlik Su Kesintisi

Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Eyüpsultan’da 30 Saatlik Su Kesintisi

 

Kağıthane-Levent ana isale hattında yapılacak yenileme, bakım ve onarım çalışması nedeniyle Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilçelerinde bazı mahallelerde 13 Mart Salı günü saat 10.00’dan itibaren 30 saat süreyle su verilmeyecek.

Kağıthane-Levent ana isale hattında yapılacak yenileme, bakım ve onarım çalışması dolayısıyla 13 Mart Salı günü saat 10.00’dan 14 Mart Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilçelerinin bazı bölgelerinde su kesintisi uygulanacak. 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre Kağıthane-Levent ana isale hattında yapılacak yenileme, bakım ve onarım çalışması nedeni ile aşağıdaki ilçe ve mahallelere su verilemeyecektir.

Su Alamayacak Bölgeler:

Kağıthane ilçesinde: Gültepe, Harmantepe, Telsizler, Ortabayır, Çağlayan, Hürriyet, Gürsel, Talatpaşa, Mehmet Akif Ersoy, Nurtepe, Hamidiye ve Merkez Mahalleleri ile Yahya Kemal Mahallesi’nin üst kotlarına su verilmeyecek.

Beyoğlu ilçesinde:
Kaptan Paşa, Piyale Paşa, Fetih Tepe, Piri Paşa, Keçeci Piri, Kulaksız, İstiklal, Yenişehir, Hacı Ahmet, Bostan, Bülbül, Kocatepe, Çukur, KalyoncuKulluğu, Sururi Mehmet Efendi, Yahya Kahya, Çatma Mescit, Kamer Hatun, Hüseyinağa, Kuloğlu, Şehit Muhtar, Cihangir, Kılıç Ali Paşa, Firüz Ağa, Evliya Çelebi, Şahkulu, Asmalı Mescit, Katip Mustafa Çelebi ve Tomtom Mahalleleri ile Ömer Avni, Örnektepe ve Pürtelaş Hasan Efendi Mahallerinin üst kotları su alamayacak. 

Şişli ilçesinde: Gülbahar, Mecidiyeköy, Kaptan Paşa, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Mahmut Şevket Paşa, Cumhuriyet, Duatepe, Merkez, 19 Mayıs, Meşrutiyet, Halaskargazi, Teşvikiye, Harbiye, İnönü, Ergenekon, Bozkurt, Eskişehir, Feriköy, Yayla, Kuştepe, İzzetpaşa, Esentepe ve Fulya Mahallelerinde su kesintisine gidilecek. 

Beşiktaş ilçesinde: Levent, Etiler, Ulus, Nispetiye, Kültür, Akat, Rumelihisarı, Gayrettepe, Dikilitaş, Balmumcu, Yıldız ve Levazım Mahalleleri ile Bebek, Arnavutköy ve Kuruçeşme bölgelerinin üst kotlarında su kesintisi uygulanacak. 

Eyüpsultan ilçesinde: Hasdal Askeri Kışlası, Kemerburgaz (Mithatpaşa ve Mimarsinan) ve Göktürk Mahalleri de aynı saatlerde su alamayacak.

Hasbahçe Gazetesi olarak mağdur olmamanız için gerekli tedbirleri almanızı rica ederiz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2022 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.