logo

Kağıthane Ensar, Ensar Olmaya Devam Ediyor

Kağıthane Ensar, Ensar Olmaya Devam Ediyor

Kağıthane Ensar, Ensar Olmaya Devam Ediyor

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi henüz yeni olmasına rağmen Kağıthane’nin en önemli STK’larından biri olmayı başardı.

Özellikle imam-hatip öğrencilerine burs vermek, onların her alanda iyi bir eğitim alması için çaba sarf etmek düsturunu kendini ilke edinen Kağıthane Ensar, birçok imam hatipli öğrenciye burs vererek bu sorumluluğu yerine getirmeyi başardı.

 

Kağıthane’de 5’i lise 6’sı ortaokul olmak üzere toplamda 11 tane imam hatip okulu var. Her okuldan ihtiyaç sahibi 5 öğrenciye burs, TEOG sınavlarında %5, 10, 15’lik dilime girip Kağıthane’deki bir imam hatip Lisesini tercih eden her öğrenciye başarı bursları ve çeşitli hediyeler vermektedir. Ayrıca imam-hatip okullarından tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrenci ailelerine, BİM Kart yardımı yapmaktadır.

Kağıthane Ensar Vakfı, Kağıthane’deki imam hatip okullarının manevi hamisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Sene boyunca devam eden burslar ve yardımlarla imam hatip okullarının öğrenci kalitesini arttırmaya yardımcı olmaktadır.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi 2.Dönem Gültepe Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere yemek vermeye başlayacak. Yeni hedefleri ise Kağıthane’deki tüm imam hatip okullarına öğlen yemeği vermek…

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu, “Bizim bir derdimiz var. Bu ülkede imam hatip neslini ve her anlamda Müslüman kimliğini hak ettiği yere ulaştırmaktır. Bunun inşaasında, Vakit Ensar Olma Vaktidir” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1725 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.