logo

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Ramazan Boyunca Esnafa ve Halka Hizmet Veriyor

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Ramazan Boyunca Esnafa ve Halka Hizmet Veriyor

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Ramazan Boyunca Esnafa ve Halka Hizmet Veriyor

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Hasbahçe'de

Her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında bir araya gelen Kağıthane Esnaf Odaları Platformu, Hasbahçe’de kurulu stantlarında esnaflara ve halka Ramazan ayı boyunca hizmet veriyor.

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Ramazan Boyunca Esnafa ve Halka Hizmet Veriyor

İftardan sahura kadar Hasbahçe’nin gözde bir toplanma mekânı olan Kağıthane Esnaf Odaları Platformu her akşam güzel niyetlerle bir araya gelerek Ramazan gecelerinin keyfini çıkarıyor.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Çetin Olgun, Ramazan boyunca standa uğrayanlara çay ikramı yapar. Tatlı dili ve güler yüzü ile misafirleri karşılıyor.

Kağıthane-Esnaf-Odaları-Platformu

Kağıthane’deki en büyük “Kardeşlik Projesi” olan Kağıthane Esnaf Odaları Platformu,  İlçemizdeki Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası, Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası, Kağıthane Bakkallar Odası ve Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden oluşmaktadır.

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Esnafı Ağırlıyor

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, “2013 yılında tek çatı altında toplanarak “Kağıthane Esnaf Odaları Platformu”nu kurduk. Kağıthane’de bütün etkinliklerimizi, faaliyetlerimizi birlikte yapıyoruz. Buradan oda başkanlarımıza sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Ramazan Etkinliği

Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal Sarı, “Yaklaşık son beş yıldır Kağıthane Esnaf Odaları Platformu adı altında birleşerek Ramazan aylarında Hasbahçe’de bir araya geliyoruz. Tek bir stantta birleşmemiz esnafın da bir çatı altında toplanmasına ve kaynaşmasına büyük destek ve katkı sağlıyor” dedi.

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Hasbahçe Standı

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, “Her akşam Hasbahçe’deki standımızda bir araya geliyoruz. Esnafımıza ve halkımıza çay ikram ediyor. Sohbet ederek esnaflarımızla kaynaşıyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Rabbim dirliğinizi ve beraberliğinizi bozdurtmasın. Hayırlarda yarışmanızı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz. Esnaf kardeşlerimizi de standınıza davet ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1665 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.