logo

Kağıthane “Kış Spor Okulları” Açıldı

Kağıthane “Kış Spor Okulları” Açıldı

Kağıthane “Kış Spor Okulları” Açıldı

Ka??thane'de K?? Spor Okullar? Ba?l?yor

Kağıthane Belediyesi, Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde eğitmenler eşliğinde Basketbol, jimnastik, futbol, güreş, masa tenisi, satranç, teakwondo, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında eğitim verecek “Kış Spor Okulları” sporla iç içe yaşayan nesillerin temellerini atıyor.

Kağıthane Spor Müdürlüğü

Haydi Çocuklar Spora

5-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik başlatılan “Kış Spor Okulları” son yıllarda hızla artış gösteren çocuk obezitesine karşı sporla “Dur!” diyecek. Çocukların olası madde bağımlılığı riski ve birçok sağlık sorununa karşı sporla sağlıklı sosyalleşme ortamı sağlamayı da hedefleyen Kağıthane Belediyesi Kış Spor Okulları’nda binlerce öğrenciyi ağırlıyor.

Amatör sporcu ve kulüpleri teşvik amacıyla meclisinden yönetmelik çıkartan ilk belediye olan Kağıthane Belediyesi, Engellilere yönelik hizmete açtığı yaz spor okulları, çim sahaları ve spor merkezlerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle cirit, okçuluk, güreş gibi geleneksel sporları da yaşatmaya devam eden Kağıthane Belediyesi kış aylarının da sporla geçmesini hedefliyor.

Spora verdiği destekle adında sıkça söz ettiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç sağlıklı nesiller için sporun önemini vurgularken, ”Yaz okullarımızda olduğu gibi Kış Spor Okullarımızın da çocuklarımız için çok faydalı olacağına inanıyorum. Çocuklarımız çok değerli hocalarımızdan en doğru bilgiyi alacaklar ve küçük yaşta ilgi duydukları sporları doğru olarak öğrenecekler. Umut ediyorum ki ileride milli forma altında bizleri, Kağıthanelileri, ülkemizi temsil edecek sporcularımızın ilk eğitim temellerini ilçemizde atmış olalım.” şeklinde konuşarak gençleri madde bağımlılığına karşı korumanın en iyi yollarından birinin bilinçlendirme ve spor olduğunu ifade etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
2651 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.