logo

Kağıthane Kış’a Hazır

Kağıthane Kış’a Hazır

Kağıthane Kış’a Hazır

kagithane-kisa-hazir

Kağıthane Belediyesi, kış aylarında yaşanacak olumsuz hava koşullarını gidermek amacıyla hazırlıklarını tamamladı. Belediyemiz, kış aylarında yayaların ve sürücülerin sorun yaşamaması için kar ve buzlanmaya karşı gerekli önlemleri aldı.

Kağıthane Belediyesi, İstanbul’da beklenen kar yağışı sonunda yaşanabilecek olumsuzluklara müdahale için hazırlıklarını tamamladı. İhtiyaç halinde kamyon ve iş makinesi ile personel takviyesinin yapılacağı müdahale ekibi 100 kişiden oluşuyor.

kagithanede-kar-mudahele-ekibi-hazir

Aralarında iş makinesi, kar küreme aracı, kamyon ve tuzlama kamyonu bulunan 35 araç müdahale için hazır tutuluyor. Buzlanmaya karşı da 2 bin 500 ton kilogram tuz depolandı. Vardiyalı olarak 7-24 hizmet verecek müdahale ekibi ve araç-gereci olumsuz hava şartlarının ağırlaşması halinde takviye edilecek.

Müdahale ekibi, 4 adet kar küreme ve tuzlama aracı (kamyon), 19 adet kepçe, 12 kamyon ve 2 bin 500 ton tuz ile hazır bekleyen 100 adet personel olası bir kar yağışı durumunda ilçe genelinde çalışma yapacak. İş makineleri her mahalle için ayrı ayrı hazır tutulacak. Sokak aralarında ve cadde-yollarda tuzlama çalışması yapacak müdahale ekibi, Kağıthanelilerin rahatı için görev yapacak.

Acil durumlar için 444 23 00 veya 0212 294 70 91’i arayabilirsiniz.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1368 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.