logo

Kağıthane Kurban Bayramına Hazır

Kağıthane Kurban Bayramına Hazır

Kağıthane Kurban Bayramına Hazır

Sadabad Viyadüğü Kurban Kesim Yeri

Kağıthane Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını sorunsuz bir şekilde geçirmesi için çalışmalara aralıksız devam ediyor. Şehir merkezlerinde ve sokaklarda kurban satış ve kesimini yasaklayan belediye Sadabad Viyadüğü altında bulunan kurban kesim ve satış yerinin düzenlenmesini tamamlandı. Ayrıca Hamidiye Semt Pazarı, Merkez Mahallesi, Çağlayan Semt Pazarı, Seyrantepe Semt Pazarı, Gürsel Mahallesi, Telsizler Mahallesi, Çağlayan Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi, Gazhane Semt Pazar yerlerine yerleştirilecek konteynırlarla, buralarda bayramın ilk gününden itibaren kurban kesimi yapılabilecektir.

Kağıthane Kurban

Kağıthane Belediyesi geçen kurban bayramında olduğu gibi, bu bayramda da Kurbanlık hayvan satıcıları ve alıcılarının sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kafeterya, büfe, sürekli sıcak su imkanı ve onlarca mobil hazır tuvaletleri de bölgeye inşa edecek.

Kağıthane Kurban Bayramı

Kurbanlıkların sağlık kontrollerine de üst seviyede önem veren Kağıthane Belediyesi, bu konuda görevli veterinerlerle titizlikle hizmet veriyor. Alana giriş ve çıkışların düzenli olabilmesi ve vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla zabıta ekipleri de kurbanlık hayvanların gelişinden itibaren bayram sonuna kadar görev yerinde bulunacak.

Fazlı Kılıç Kurban Kesim Alanı

Vatandaşların bayramı rahat bir şekilde yaşamaları için çalıştıklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kurban satış ve kesim yerlerindeki çalışmaların tamamlandığını, vatandaşların bayram süresince karşılaşacakları sorunlara anında müdahale edebilecek bir ekibin hizmet vereceğini söyleyerek bu vesile ile tüm Kağıthaneli komşularımızın Kurban Bayramını tebrik ederim” dedi.

Kağıthaneliler, Hamidiye Semt Pazarı, Merkez Mahallesi, Çağlayan Semt Pazarı, Seyrantepe Semt Pazarı, Gürsel Mahallesi, Telsizler Mahallesi, Çağlayan Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi, Gazhane Semt Pazarı’nda belirlenen alanlarda ve izin verilen özel kesim alanlarında kurban kesimlerini yapabilecekler.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2654 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.