logo

Kağıthane Müftülüğünden Kutlu Doğum Programı

Kağıthane Müftülüğünden Kutlu Doğum Programı

Kağıthane Müftülüğünden Kutlu Doğum Programı

kutlu doğum kağıthane

14–20 Nisan tarihleri arasında Miladi Takvime göre Hz. Muhammed (SAV)’in doğduğu hafta olarak tüm yurtta anılıyor. Kutlu Doğum Haftası’nın ilk günü Kağıthane Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Haftası açılış programı Kağıthane Belediyesi Nikah salonunda 14 Nisan 2014 sat 10:00 da saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Kuran ı Kerim okunmasıyla başlayan program Diyanet İşleri Başkanlığının 2014 Sinevizyon Gösterimi ile devam etti. Kağıthanelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen programda Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birer konuşma yaptılar.

Mevlüt Haliloğlu

Samimiyetin önemine değine Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, “Önemli olan salonları doldurmak değil, Peygamberimizin mesajını anlamaktır” diyerek, din ve samimiyet konularına değindi.

Konuşmasında samimiyet duygusunun önemine değinen Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer Kutlu Doğum Haftası programı için Kağıthane Müftülüğüne teşekkür etti.

kağıthane nikah salonu Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu

Kutlu Doğum Haftası anma töreni için Kağıthane Müftülüğü’ne teşekkür eden Başkan Kılıç, ”Böylesi güzel bir günde, böyle güzel bir kalabalık ile Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’i anmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm samimiyetiniz ile bugün bizlerle bu mutluluğu paylaştığınız için siz değerli komşularımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Kağıthane de Liseler arası hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edildiği program, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Kağıthane Müftülüğü’nün “Kutlu Doğum Haftası Çadırı” hafta süresince Kağıthane meydanında açık kalacak.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1938 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.