logo

Kağıthane semalarını uçurtmalar şenlendirdi

Kağıthane semalarını uçurtmalar şenlendirdi

Kağıthane Belediyesi’nin Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kağıthane semalarını uçurtma ile dolduran, büyüklü küçüklü bütün Kağıthaneliyi bir araya toplayan “Uçurtma Şenliği” Silahtar Caddesi, İETT Garajı karşısında yapıldı.

En güzel uçurtma yarışmasının da yapıldığı şenlikte aileleri ile birlikte şenliğe katılan çocukların yaptığı renk renk uçurtmalar gökyüzünü süslerken, şenlik alanına gelen herkese uçurtma dağıtıldı.

Çeşitli animasyon ve ilizyon gösterileri ile eğlenceli anların yaşandığı uçurtma törene katılan Kağıthaneliler piknik yaparken çocukları ile birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”Sadabad Yaz Etkinliklerimizin başlamasıyla çeşitli organizasyonlarda değerli komşularımızla buluşuyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Uçurtma Şenliği ile gökyüzünü renklendirdik” şeklinde konuştu.

Geleneksel Kağithane Uçurtma Şenliği

En güzel uçurtma, en büyük uçurtma ve en yüksek uçurtma kategorilerinde yarışan çocuklardan dereceye girenlere ödül verildi. Yarışmada kategori birincileri bisiklet ödüllerini alırken hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Uçurtma yarışmasında en güzel uçurtma kategorisinin birincisi Uğurcan Bülbül. En büyük uçurtma birincisi İsa Akyüz, ikinci Ahmet Can Altun, üçüncü Mustafa Aydın oldu. En yüksek uçurtma kategorisinde Behzat Meral, en yüksek uçurtma ikincisi Mustafa Aydemir oldu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1820 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.