logo

Kağıthane Spor Şampiyonluğa Koşuyor

Kağıthane Spor Şampiyonluğa Koşuyor

Kağıthane Spor Şampiyonluğa Koşuyor

kagithane-spor-sampiyonluga-kosuyor

İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Kağıthanespor, 10 maçta 8 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alarak gurubunda 25 puanla averajla 2. olarak Şampiyonluğa koşuyor…

Tarihinde ilk kez üst üste seri galibiyetlerle 8 maçta 24 puan toplayan Kağıthane Spor, 9.Hafta, 1.Yarının son maçında K.K.Bekir Mevlana Spor’a deplasmanda 2-0 yenilerek 24 puanla ilk yarıyı lider tamamladı.

10.Hafta, 2.Yarının ilk maçında deplasmanda oynadığı Muradiye Spor’la 2-2 berabere kalarak puanını 25’e çıkardı ve Liderliği averajla K.Çekmece Spor’a kaptırdı.

kagithane-spor-alt-yapi-calismalarina-basladi kagithane-spor-alt-yapi

Kağıthane Spor alt yapı çalışmalarına başladı

İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grup’ta şampiyonluk için güçlü bir kadro kuran Kağıthane Spor teknik heyeti alt yapıyı güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Kağıthanespor Sezonu açtı

Kağıthane Spor profesyonel yönetiliyor

Kağıthane Spor amatör, ancak profesyonel yönetiliyor. Kağıthane mükemmel bir başkana sahip. Halil İbrahim Kasapoğlu, bir başkandan öte futbolcularına bir baba, bir abi, bir lider gibi davranıyor.

H.İbrahim Kasapoğlu Ayetullah Coşkun
Kağıthane Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kasapoğlu ile Kağıthane Spor’u konuştuk…

Kağıthane Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kasapoğlu, “Süper Amatör Lig’e yükselmek için iyi bir kadro oluşturduk. Kağıthane ismini layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz ve onun için çalışıyoruz. Şu an 25 puanla averajla 2.durumdayız. 10 haftada 8 galibiyet 1 yenilgi ve 1 beraberlik aldık. Nazarlık olsun. Bundan sonraki çıktığımız her maça final havasıyla çıkacağız. Futbolcularıma ve yönetimime güveniyorum. İnşallah tüm maçları alıp sezon sonunda şampiyon olacağız ve Süper Amatör Lige çıkacağız. Taraftarlarımızı, Kağıthanelileri maçlarımıza bekliyoruz. Bizi her zaman destekleyen, maçlarımıza gelen Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç beye de teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorsanız başarırsınız. Bizde futbolcularımız ve yöneticilerimizle bu takımın şampiyon olacağına inancımız tamdır. Rabbim hayırlı sonuçlar versin” dedi.

Kağıthane Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kağıthane Spor Yönetim Kurulu üyesi ve basın sözcüsü Sıtkı Torlak, “Takımımız 8 de 8 yaparak bizleri havaya soktu. Artık biz bile bu takımın yenileceğine inanmıyorduk. Ancak kendimiz, kendimizi yenebilirdik nitekim Mevlana maçı bizim ayaklarımızı yere basmamıza sebep oldu. Hemen ardından da Muradiye beraberliği bizi daha ciddi çalışma aşamasına soktu. Başkanımız İbrahim Kasapoğlu önderliğinde hemen toplandık ve bundan sonra kaza yapmamak için önlemler aldık” dedi.

kagithane-spor-kulubu-nobet-berati-bulent-kasapoglu

Milli İrade Nöbet Beratı Verildi

Kağıthane Belediyesi ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı tarafından, Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde yapılan Nöbet Beratı Takdim Töreni’ne, ilçe genelinde faaliyet gösteren çok sayıda amatör futbol kulübünün yöneticisi katıldı. Kağıthane Belediyesi, Kağıthane’de faaliyet gösteren ve 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından gerçekleştirilen Demokrasi Nöbetine katılan futbol kulüplerinin yöneticilerine “Milli İrade Nöbet Beratı” verdi. Kağıthane Spor Kulübü adına Nöbet Beratını ise Bülent Kasapoğlu aldı.

kagithane-belediye-baskani-fazli-kilic-kagithane-spor

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi sokaklara çıkanlar arasında çok sayıda gencin bulunduğuna dikkat çekerek, “Bu konuda hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Altyapıya gelen gençlerimize sadece futbolu değil, vatan, millet ve bayrak aşkını da öğretmişler. Gençlerimizin hepsi çok şükür o gece sokaktaydı ve milli iradeye sahip çıkma uğraşındaydı. Futbol takımlarımızın temsilcileri de nöbetlere katılım gösterdi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

kagithane-spor-logo

1.Amatör Lig 4.Grup Maç Sonuçları

1.Hafta: Kağıthane             2 – 1 Muradiye

2.Hafta: B.Paşa Demir        0 – 3 Kağıthane

3.Hafta: Kağıthane             4 – 0 Bağcılar İ.Y.Cemspor

4.Hafta: K.Çekmece İ.Y      1 – 2 Kağıthane

5.Hafta: Kağıthane             2 – 0 R.Kavağı

6.Hafta: Talatpaşa             0 – 3 Kağıthane (H)

7.Hafta: Kağıthane             3 – 1 Kocamustafapaşa

8.Hafta: Kağıthane             4 – 0 Yenişehir

9.Hafta: K.K.Bekir Mevlana 2 – 0 Kağıthane

10.Hafta: Muradiye            2 – 2 Kağıthane

1.Amatör Lig 4.Grup Puan Durumu

1-amator-lig-4-grup-puan-durumu

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Kağıthane Spor Kulübü’ne başarılar diliyor. Hedefi olmayanın başarısı olmaz diyor ve Kağıthane Spor’u Süper Amatör Lig’de görmek istediğimizi dile getiriyoruz…

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3789 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.