logo

Kağıthane Spor’dan Gazetemize Plaket

Kağıthane Spor’dan Gazetemize Plaket

Kağıthane Spor Genel Sekreteri Abdurrahman Karakum, gazetemiz adına Ayetullah Coşkun’a teşekkür plaketi verdi.

2016-2017 sezonu şampiyonluk yolunda Kağıthane Spor Kulübüne vermiş oldukları desteklerden dolayı kurum idarecilerine, yöneticilere teşekkür plaketi veren Kağıthane Spor Kulübü Başkanı H.İbrahim Kasapoğlu, gazetemizi de unutmadı.

2016-2017 sezonunda şampiyon olan Kağıthane Spor’a katkılarımızdan dolayı gazetemiz adına Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun’a plaket takdim eden Kağıthane Spor Genel Sekreteri Abdurrahman Karakum, “2016-2017 sezonunda yönetimiyle, antrenörüyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla çok başaralı bir sezon geçirerek şampiyon olduk. Başarımız Kağıthane camiasına, Kağıthane halkına hayırlı olsun” dedi. Karakum, Kağıthane Spor’un haberlerini, başarılarını halka duyurarak ve isteklerimizi kurumlara ileterek aramızda köprü olan sizleri tebrik ediyor, ilçemize sağladığınız katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hasbahçe Gazetesi olarak bizler de kendisine bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyor, Kağıthane Spor’a Süper Amatör Lig’de başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
2161 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.