logo

Kağıthane Ülkü Ocakları, 14 Şubat’ta Edirnekapı Şehitliğini Ziyaret Etti

Kağıthane Ülkü Ocakları, 14 Şubat’ta Edirnekapı Şehitliğini Ziyaret Etti

Kağıthane Ülkü Ocakları, 14 Şubat’ta Edirnekapı Şehitliğini Ziyaret Etti

Kağıthane Ülkü Ocakları her sene olduğu gibi bu senede sevgililer gününde en sevdikleriyle “bu vatan için, canını seve seve veren kahraman şehitlerimizle” birlikte oldular.

Programa Kağıthane Ülkü Ocakları Başkanı Engin Kayacık ve Kağıthane Ülkü Ocakları Yöneticileri, Okul Teşkilatları ve Mahalle Teşkilatları katıldı.

Edirnekapı Şehitliği’nde düzenlenen program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı ve dualarla devam etti.

 

Kağıthane Ülkü Ocakları Başkanı Engin Kayacık ve teşkilatı bütün kabirlere tek tek su dökerek, çiçek bıraktı. Edirnekapı Şehitliğinde bulunan şehit ailelerine de başsağlığı dileyerek sabırlar diledi.

Kağıthane Ülkü Ocakları Başkanı Engin Kayacık, “Bu vatan, bu bayrak için şehid düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Vatan olmadan hiçbir şey olmaz. Anasız, babasız, kardeşsiz yaşanır ama vatansız yaşanmaz. Milletimize sahip çıkmak hepimizin asli vazifesidir. Bizler milleti için yaşayan fedakâr insanlarız. Afrin Zeytin Dalı Harekatında devletimizin yanındayız. Kahraman Mehmetçiğimizin Rabbim yardımcısı olsun. Ayağına taş değdirmesin. Yeri geldiğinde bizler de savaşmaya ve şehadet şerbetini içmeye hazırız” dedi.

 

 

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » »
1496 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.