logo

Kağıthane’de dev operasyon

Kağıthane’de dev operasyon

Kağıthane’de dev operasyon

kagithane sunnet soleni

Kağıthane Belediyesi geleneksel hale gelen sünnet şölenini Hasbahçe’de gerçekleştirdi. Sünnet olan çocukların gönüllerince eğlendiği şölene Kağıthaneliler yoğun ilgi gösterdi.

sunnet soleni kagithane

Şölen kapsamında yaklaşık 650 çocuk sünnet ettirildi. Çocuklar yaklaşık bir ay önce Kağıthane Devlet Hastanesinde sünnet oldular. Sünnet olan çocukların unutulmaz bir şölen yaşadığı akşamda Kağıthane Belediyesi sünnet çocuklarını ücretsiz olarak giydirdi. Pantolon, kuşak, kemer, gömlek, yelek, papyon, şapka, asa, ayakkabı ve pelerinden oluşan sünnet kıyafetleri ile minik prenslere dönüşen çocuklar önce Karagöz-Hacivat, tahta bacak, kukla, sahne ve ilizyon gösterisi, animasyonlar, palyaçolar ve dev şişme oyun grubuyla sonra kendilerine özel hazırlanan sahne gösterileri ve konserle gönüllerince eğlendi.

Kağıthane Sünnet Şöleni kagithane sunnet soleni yusuf guney

Yusuf Güney konseri öncesi sünnet çocuklarıyla sohbet eden Başkan Kılıç, “Yavrularımızı tebrik ediyorum hayırlı olmasını diliyorum. Ailelerine değerleri büyüklerine, yavrularının diğer mürüvvetini de görmesini diliyorum. Bizi yalnız bırakmayan sizlere, sanatçımıza ve orkestrasına teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1714 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.