logo

Kağıthane’de Geleceğin Yazarları Yetişiyor

Kağıthane’de Geleceğin Yazarları Yetişiyor

Kağıthane’de Geleceğin Yazarları Yetişiyor

Kağıthane İlçe Milli Eğitimin katkılarıyla sürdürülen Kağıthane Yazarlık Atölyesinin çalışmaları son hız devam ediyor.

Bugüne kadar pek çok yazarı, şairi, gazeteciyi, yayınevi sahiplerini konuk eden atölye; Kağıthane Şehir Müzesi’nde cumartesi günleri saat 09:30 ile 12:30 arasında genç yazarlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Bugüne kadar atölyeye Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, Şair ve Çocuk Hikâye Yazarı Erdoğan Ergin, Şair-Yazar Ahmet Çiçek ve Emre Miyasoğlu, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü aynı zamanda Şair-Yazar İlhan Kurt, Yazar Doç.Dr. Şenel Karataş, Kitap Kahvesi ve Yayınevi Sahibi Hasan Kaya atölyeye teşrif ederek engin bilgilerini genç yazarlarla paylaşıp onlara bu yolda adeta ışık kaynağı oldu.

Atölyenin koordinatörlüğünü Şair-Yazar Mehmet Akpınar yapıyor. Atölyeye gelen öğrencileri yedi güzel adamın ayak izlerindeki kıpırdayan gölgelere benzettiğini söyleyen Akpınar, bu meşakkatli işi seve seve yaptığını belirtiyor. Gençlerin her biri yazma sevdalısı, bu yolda ilerleyebilmek için çok çabalıyor ve ustalarının sözünü dinleyerek kalemlerini geliştirmeye çalışıyorlar. Kalemlerini geliştirdikçe memleketimizin yarınları adına daha güzel işler yapabilmenin hayali içerisinde bu yolda emin adımlarla yürüyorlar.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Şen, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Asuman Gök ve İlhan Kurt, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Elif Sancı atölyeye ziyarette bulunarak, gençlere bu yolda her yönden tam destek verdiklerini ve vereceklerini belirttiler. Öğrenciler de bu imkânları sağladıkları için kendilerine teşekkür ederek, güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını, ülkemiz için aydınlık yarınlar olacaklarını dile getirdiler.

Haber: Burak Mustafa Ada

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1655 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.