logo

Kağıthane’de Geleneksel Bayramlaşma

Kağıthane’de Geleneksel Bayramlaşma

Kağıthane’de Geleneksel Bayramlaşma

Kağıthane’de Geleneksel Bayramlaşma

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın öncülüğünde 2004 yılında başlayan ve geleneksel hale gelen siyasi parti temsilcilerinin, bir siyasi partinin ev sahipliğinde bayramlaşma töreni, bu yıl Ramazan bayramının ilk gününde Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Adem Mamaç’ın ev sahipliği yaptığı programa Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve yönetimi, CHP, MHP, Saadet Partisi ilçe başkan yardımcıları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

Programa katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç, ”Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum. Farklılıklarımızın kavga aracı değil, bugün olduğu gibi dostluk ve kardeşlik aracı olması dileğiyle. Hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi.

Kağıthane’deki kardeşlik vurgusuna dikkat çeken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “ Bizler 500 bin kişilik bir aileyiz. Her bayramda bir siyasi partinin ev sahipliğinde bütün siyasi partilerle bir araya geliyoruz.  Farklı bir siyasi partinin bünyesinde görev almasına rağmen temelde herkesin amacı bu millete hizmettir. Ben bu vesileyle bayramlaşmaya katılan bütün siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederim ” dedi

Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanının yaşandığını belirten Başkan Kılıç, “Çok yakın bir zamanda önemli bir sınavdan geçecek ülkemiz. Cumhurbaşkanı ilk kez halk tarafından seçilecek. Dilerim bu seçimler herkes için hayırlı bir şekilde sonuçlanır” dedi.

Kağıthane 2014 Geleneksel Bayramlaşma

Bu buluşmanın birlik ve beraberlik adına güzel bir adım olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, “Farklı bir siyasi partinin bünyesinde olsa bile temelde herkesin amacı aynı, bu millete hizmet etmek. Bu bayramda Kağıthane için aynı çatı altında bir araya gelmişsiniz. Bu çok önemli bir adım. 11 yıl önce bunu hayata geçiren belediye başkanımıza ve buraya katılanlara çok teşekkür ederim” dedi.

Siyasi partilerin ilçe temsilcilerinin sırasıyla söz alarak düşüncelerini dile getirdiği programın sonunda günün hatırası olarak toplu fotoğraf çekildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1295 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.