logo

Kağıthane’de Güvendeyiz

Kağıthane’de Güvendeyiz

Kağıthane’de Güvendeyiz

İstanbul’da, kilometre kareye oranla en fazla parka sahip olan Kağıthane’de bulunan parklar, vatandaşların huzurlu vakit geçirmesi için sürekli kameralarla takip ediliyor. Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışılarak kurulan sistem sayesinde meydana gelen olaylara anında müdahale ediliyor. 

İlçede yaşayan vatandaşların, özellikle de çocukların yoğun olarak kullandığı park ve yeşil alanların sayısını sürekli arttıran Kağıthane Belediyesi, parkların güvenliğini de üst seviyede tutuyor. Balık Gözü kameralar 180 Park ve kavşakta hizmet veriyor.

Parkların büyüklüğüne göre birden fazla kamera bulunduruluyor. Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameraları belirli periyotlar da bakıma alıyor.

İstanbul’da 287 parkla bu alanda 39 ilçe arasında ilk sırada yer alan Kağıthane’de 180 park ve kavşak, 24 saat güvenlik kameralarıyla izleniyor.

Vatandaşlar yaşanabilecek olumsuz bir durumda 15-35 gün arasında kayıtta tutulan görüntüleri, polisten aldığı görüntü talep formunu doldurarak elde edebiliyor. Ücretsiz internet hizmetinin verildiği parklar, evler ve okullardan sonraki güvenli alanlar arasında yer alıyor.

Etiketler: » » » » » »
1329 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.