logo

Kağıthane’de Okuma Yazma Bilmeyen Kalmasın

Kağıthane’de Okuma Yazma Bilmeyen Kalmasın

Kağıthane’de Okuma Yazma Bilmeyen Kalmasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın özel bir televizyon kanalında başlattığı “okuma yazma bilmeyen kalmasın” seferberliğine ilk desteklerden biri de Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç’ten geldi.

Kaymakam Göç, 3 Şubat Cumartesi günü Kağıthane Kule Sosyal Tesislerinde Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çömlek, Kağıthane Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi ve kampanyanın startını verdi.

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Halk Eğitim Merkezi ile yaptığı işbirliği sonucunda yetişkin erkek ve kadınlara yönelik, her mahalleye okuma-yazma kursları açarak ilçedeki okuryazar sayısını arttırmaya devam ediyor.

Okuma-yazma bilmeyip de öğrenmek isteyen vatandaşların, taleplerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine, Halk Eğitim Merkezine, kaymakamlığa ve muhtarlıklara iletebileceğini dile getiren Göç, “Bizim için en büyük mükâfat, bu tür kampanyalarla okuma-yazma öğrenmesine vesile olduğumuz her bir vatandaşımın sevincine ortak olmaktır” şeklinde konuştu.

Her mahallede açılacak kursların öğretmenlerini Halk Eğitim Merkezi karşılayacak. Kampanya bitiminde okuma-yazma öğrenenlere sertifika verilecektir.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1337 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.