logo

Kağıthane’de Ramazan Bir Başkadır

Kağıthane’de Ramazan Bir Başkadır

Kağıthane’de Ramazan Bir Başkadır

Hasbahcede Ramazan Bir Başkadır

Kağıthane Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Hasbahçe’de sahur vakitlerine kadar devam etti. Kağıthane Belediyesi Nihat Hatipoğlu, Abdurrahman Dilipak, Dursun Ali Erzincanlı ve Senai Demirci’yi söyleşileri ile Kağıthanelilerle buluşturdu.

hasbahce de Ramazan hasbahce karadeniz yoresi

Necmettin Nursaçan Kağıthane Ömer Döngeloğlu Kağıthane

Hasbahçe söyleşileri Prof.Dr. Necmettin Nursaçan “Allah Sevgisi ve İslamda Aile”, Mine İzgi “Eşimle Çok İyi Geçiniyorum: Ramazan’da Aile Olmak”, Cihangir İşbilir “İslam Coğrafyası” ile devam etti. Kağıthane Belediyesi’nin ramazan ayına özel düzenlediği mehteran ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra A. Hakan Karagül’ün tasavvuf konseri, Emre Ermiş ve Saleh-Sabr-Ferdiun Özbek ile Sufi Rock konseri Kağıthanelilere unutulmaz anlar yaşattı.

Sırrı Er Kağıthane Nihat Hatipoğlu Kağıthane

Kadir Gecesi Özel Programı’nda ise Sırrı Er “Mevla’ya Yakarış” söyleşisi ile gönüllere hitap etti.

Kağıthane Ramazan Hacivat-Karagoz Kağıthane Ramazan Nasrettin Hoca

Çocukların da unutulmadığı ramazan programında orta oyunu, meddah, Karagöz-Hacivat, ateş gösterileri, palyaçolar ile maskotlar da yer aldı. Çocukların hafızalarına en güzel ramazan eğlencelerini hediye edecek Kağıthane Belediyesi’nin düzenlediği yarışmalar ve çocuk şarkılarından oluşan konserler renkli anlara sahne oldu.

Fazlı Kılıç Ramazan Etkinliği Fazlı Kılıç Saygı ve Sevgi

Kağıthanelileri Ramazan ayında Hasbahçe’de ağırlayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Tüm inananların bir yürek olduğu, tüm kırgınlıkların yerini hoşgörüye bıraktığı ve bir yaratandan ötürü birlik olmanın mahalle mahalle Kağıthane’yi sardığı bu mübarek ayı sizlerle yaşamanın mutluluğunu bir kez daha yaşadık Elhamdülillah” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2117 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.