logo

Kağıthane’de Siyasi Parti İlçe Başkanları Bayramda Bir Araya geldi

Kağıthane’de Siyasi Parti İlçe Başkanları Bayramda Bir Araya geldi

Kağıthane’de Siyasi Parti İlçe Başkanları Bayramda Bir Araya geldi

saadet partisi bayramlaşma 2015

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın öncülüğünde 2004 yılında başlayan ve geleneksel hale gelen siyasi liderlerle bayramlaşma programı; bu Ramazan bayramında Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

saadet partisi bayramlaşma kağıthane

Saadet Partisi ev sahipliğinde bayramın ilk günü saat 10.00’da Akyol Pastanesinde düzenlenen bayramlaşma programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ayhan Maden, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Adem Mamaç, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Günay Aysan, Ercan Karakuş, Anavatan Partisi Eski İlçe Başkanı Hüseyin Tüfekçi, Demokrat Parti Eski İlçe Başkanı Hakkı Küçük, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır ve Mevlüt Öztekin, Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halit Özgür Atak’ın ev sahipliğini üstlendiği bayramlaşma programına katılanlar sırayla kendilerini tanıttılar. Siyasiler, siyasetten uzak sohbet havasında sıcak bir bayramlaşma gerçekleştirdiler.

Kahvaltı sonrası ilk konuşmayı Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halit Özgür Atak yaptı. Atak, ”Her bayramda olduğu gibi maalesef bu bayramda da göz yaşı  devam ediyor… Bayramlar bizim ortak değerlerimizi ortaya çıkardığımız günlerdir. Barış, huzur, kardeşlik ve  sevgilerimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç buluşmanın önemine değinerek; “Hepimizin ortak gayesi Kağıthane’yi daha güzel, daha yaşanılabilir bir merkez ilçe haline getirmek. Bu amaçla senenin çeşitli zamanlarında birlikte istişarelerde bulunuyoruz. Bu bayramlaşma buluşması da yapılan istişareler arasında manevi değeri en yoğun olanı. Bayramın ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum’’ dedi.

Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, “Beş yıl önce geldiğimde sizlerle bir iftar sofrasında tanışmıştım. Bir bayramda da veda ediyorum. Ayrıldığıma üzülüyorum. Çünkü Kağıthane’de çok güzel insanlarla tanıştım. 25 yıllık meslek hayatımın en güzel beş yılı burada geçti. Kağıthane benim fıtratıma uygun bir yer. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Hakkınızı helal edin.” dedi.

saadet partisi bayramlaşma toplu resim

Bayramlaşma programında söz alan siyasiler böylesi bir programa öncülük ettiği için Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ederken bayramlaşma programından çıkan ortak mesaj: Kağıthane’nin her anlamda gelişmesi için el ve fikir birliğinde bulunmak’’ oldu.

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1823 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.