logo

Kağıthane’de Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri Yapıldı

Kağıthane’de Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri Yapıldı

Kağıthane’de Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri Yapıldı

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği üniversite ve meslek tanıtım günleri 15-16 Şubat 2017 tarihinde Gültepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri” nin ilkini 13-14 Ocak 2016 tarihlerinde Gültepe Kültür Merkezinde düzenleyen Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İkincisiniz 15-16 Şubat günlerinde yine Gültepe Kültür Merkezinde düzenledi.

Üniversiteni Seç Mesleğini Tanı

Konu hakkında bilgi aldığımız Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, “Üniversite ve meslek tanıtım günlerinde, lise son sınıf öğrencilerimizin üniversite ve meslek tercihlerini daha bilinçli yapmalarını hedefledik. Bu çalışmamıza 42 üniversite katıldı. Öğrencilerimiz katılan üniversiteleri daha yakından tanıma imkânı buldu. Ayrıca program çerçevesinde akademisyenler tarafından yaklaşık 40 mesleğin de tanıtımı yapıldı” dedi.

Düzenlenen etkinliğe katılan İstanbul Vali Hayri Kozakçıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Demet Taşkan, “üniversite ve meslek tanıtım günlerinin, üniversite tercihlerimizi daha bilinçli yapmamız için faydalı oldu. Bu vesile ile üniversiteleri daha yakından tanıma imkânı bulduk. Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1421 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.