logo

Kağıthane’de Yatırımlar Devam Ediyor

Kağıthane’de Yatırımlar Devam Ediyor

Kağıthane’de Yatırımlar Devam Ediyor

Yatırımların Merkezi Kağıthane

İlçeye yönelik yatırımlarını sürdüren Kağıthane Belediyesi, eğitimden sağlığa, spordan sanata birçok projeyi Kağıthanelilerin hizmetine sunuyor. İstanbul’un hızla değişen ilçesi Kağıthane’de dev yatırımlar sürüyor.

İstanbul’un Cazibe Merkezi Kağıthane

2004’ten bu yana zamanla yarışarak hizmet üreten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçeyi İstanbul’un cazibe merkezlerinden birisi haline getirmek için eğitimden kültüre, sağlıktan spora kadar kentin her köşesinde 34 yeni eseri daha Kağıthane’ye kazandırıyor. 

34 eser daha ilçemize kazandırılıyor

İlçede, eğitimden sağlığa, spordan sanata bir çok alanda önemli projeye imza atan Kağıthane Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

DCIM100MEDIADJI_0048.JPG

Kağıthanelilere daha önce Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nde hizmet veren belediye; Sultan Selim Kültür Merkezi, Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Hürriyet, Seyrantepe, Gürsel ve Güzeldere Mahalle Konakları, Harmantepe, Şirintepe, Çeliktepe ve Ortabayır Yaşam Beceri Atölyeleri ile Hamidiye Hobi Bahçesi’nin açılışını yapacak. Yapımı tamamlanan dev tesislerde vatandaşlara sağlık, spor ve sanat alanlarında hizmet verilecek.

Prestij caddeler, yollar ve parklar

İlçeyi, çocukların güvenli yaşam alanı arasında yer alan parkların yanı sıra yeni yol ve caddelerle donatan Kağıthane Belediyesi, ecdat yadigarı eserlere de sahip çıkarak restorasyon çalışmalarını tamamladı, sosyal konut projeleri üretti.

İlk açılışı 27 Ekim cuma günü Sultan Selim Mahalle Kompleksi’nde yapan Kağıthane Belediyesi, kalan eserlerin açılışlarını da belirlenen tarihlerde gerçekleştirecek.

Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, göreve geldikleri günden bu yana ilçeyi daha ileriye taşımak için çalıştıklarını söyledi. Halka hizmet için her dakikanın kıymetini bildiklerini belirten Başkan Kılıç, adeta zamanla yarıştıklarını ifade ederek, “İnanıyoruz ki biz büyüdükçe İstanbul, İstanbul büyüdükçe de Türkiye büyüyor. Şehrin merkezindeyken unutulmuş bir ilçenin Türkiye’nin parlayan yıldızlığına uzanan yoldaki başarı hikâyesinin adıdır Kağıthane” dedi.

Kağıthane, Kağıthaneliler ile birlikte büyüyor

Kağıthane’nin yatırımlarla önemli bir noktaya geldiğine dikkati çeken Başkan Kılıç, “Kağıthane iç içe geçmiş tarihi ve modern dokusu, ulaşımı, alt yapısı, meydanları, köprüleri, tünelleri, kanalları, parkları ve ticaret merkezleriyle bir şehrin yeni gözdesi olarak yükseliyor. Yeşil alanlardan kültür merkezlerine, mahalle konaklarından sosyal tesislere ve spordan sağlığa tüm imkânlarıyla Kağıthane, Kağıthaneliler ile birlikte büyüyor” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
839 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.