logo

Kağıthane’den Bayırbucak Türkmenleri’ne Bir TIR Dolusu Yardım

Kağıthane’den Bayırbucak Türkmenleri’ne Bir TIR Dolusu Yardım

Kağıthane’den Bayırbucak Türkmenleri’ne Bir TIR Dolusu Yardım

Kağıthane'den Bayırbucak Türkmenleri'ne Bir TIR Dolusu Yardım

Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında Kağıthane Belediyesi ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı tarafından toplanan yardımları taşıyan tır, Suriye’ye doğru yola çıktı.

Kampanya kapsamında ilçe genelinden toplanan gıda ve giysilerden oluşan koliler, Yahya Kemal Spor Tesisleri önünde Tır’a yüklendi. Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımları taşıyan tır, Suriye’ye doğru yola çıktı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına verdikleri destekten dolayı herkese teşekkür etti. Kılıç, “Biz yardımsever bir milletiz. Kağıthane’mizden toplanan bu yardımlar Türkmen kardeşlerimize gidecek. Biraz da olsa onların acılarını dindirmek istiyoruz. Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılar hepimizin içini acıtıyor ve gözlerini yaşartıyor. İnşallah Türkmen kardeşlerimizin çektiği bu sıkıntılar biran önce son bulur” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş da her zaman mazlumların yanında olduklarını dile getirerek, kampanyaya katılan herkesin büyük bir duyarlılık örneği gösterdiğini belirtti. Gökkuş, yardıma muhtaç olan herkesin yanında olduklarını ifade ederek, “Allah sıkıntıda olan tüm herkese yardım etsin. Bugün burada tıra yüklediğimiz yardım malzemeleri Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırılacak” diye konuştu.

Yardım tırı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle diğer ilçelerden gelen tırlarla birlikte Suriye’de bulunan Türkmen ailelerine ulaştırılacak.

Yardım tırının gönderilmesi programına AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kır, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Davut Paralı da katıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1266 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.