logo

Kağıthane’den Spor’a Büyük Destek

Kağıthane’den Spor’a Büyük Destek

Kağıthane’den Spor’a Büyük Destek

 

Kagithane Spor Malzemeleri Dagitim

Kağıthane Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri ve ferdi sporculara malzeme yardımı yaptı.

Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Belediye Başkanı  Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer’in yanı sıra amatör spor kulüpleri başkanları ve çok sayıda sporcu aileleri ile birlikte katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan program sonunda Kağıthaneli birçok spor kulübü yeni spor malzemelerini Başkan Kılıç ve protokolün elinden aldı.

Nurtepe Spor Kulübü altyapı antrenörü Hüseyin Demir, amatör spor kulüplere yardım yapılmasının önemli olduğunu dile getirerek, “Yapılan yardımlardan dolayı belediyemize teşekkür ediyorum. Maddi imkânları el vermeyen kulüpler var, malzemeleri alamayan kulüplerimiz vardı” şeklinde konuştu.

Abide-i Hürriyet Spor Kulübü sporcularından Uğurcan Polat, malzeme noktasında sıkıntılar yaşandığını söyleyerek, “Soğuk havalarda eşofman giyiniyoruz. Mesela imkân olmadığı için şortumuzla çıkıyoruz üşüyoruz. O yüzden eşofman lazım oluyor, bazı arkadaşlarımıza yetmiyor. O yüzden ekipman olarak sıkıntı yaşıyorduk. Bu yardım gerçekten çok iyi oldu” diye konuştu.

Fazli Kilic Spor Malzemesi Dagitim

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Biz belediye olarak Türkiye’de ilk kez amatör spor kulüplerine maddi yardımı bir yönetmeliğe bağladık. Çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize 3’üncü güvenlik alanı oluşturmak için tüm spor yatırımlarını ve sosyal alan yatırımlarımızı yapıyoruz. Çocuklarımız için 1’nci güvenlik alanları evleri 2’nci güvenlik alanları okulları 3’üncü güvenli alanları ise belediyemizin spor alanlarıdır” dedi.

Program sonunda malzemelerin dağıtılmasının ardından protokol üyeleri, kulüp yöneticileri ve sporcular ile birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Etiketler: » » » » » » » » »
1461 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.