logo

Kağıthaneliler 6D Sinema ile ilçeyi geziyor

Kağıthaneliler 6D Sinema ile ilçeyi geziyor

Kağıthaneliler 6D sinema ile ilçeyi geziyor

8sim

Kağıthaneliler Gültepe Kültür Merkezi’nde 6D ile ilçeyi gezmenin keyfini yaşıyor. Teknolojiyle dost belediye Kağıthane’nin hizmete sunduğu 6D sinemaya ilgi her geçen artıyor.

Klasik 3 boyutlu film simülatörlerinden farklı olarak 6 boyutlu olarak sinemalarda filmlerin akışına göre uyarlanan hareketli koltuklarla birlikte sis, duman, rüzgar gibi çeşitli efektlerin olması izleyicileri adeta büyülüyor.

6D sineması efektlerinin gerçekçi olmasını sağlayan 6 sistemli mekanik robot simülatörü sayesinde Kağıthanelilere eğlenceli anlar yaşatıyor. Simülatör robotunun içindeki algılama sistemleri sayesinde ise su, hava gibi efektlerin zamanı ve hareketli koltukların filmlere göre yatay ve dikey reaksiyonları ayarlanıyor. Gültepe Kültür Merkezinde ücretsiz olarak  kullanıma açılan simülatör film çeşitliliği ile de emsallerinden ayrılıyor.

6D simülatörünü hizmete sunan ilk belediyelerin arasında yer alan Kağıthane Belediyesi’nin bu hizmetinden faydalanmak isteyen Kağıthaneliler cumartesi ve pazar günü Gültepe Kültür Merkezi’ne gelerek eğlenceli dakikalar yaşayabilirler.

5sim

İlçe sakinlerinin ilgisinden oldukça hoşnut olan Başkan Fazlı Kılıç, “Özelikle gençlerin 6D teknolojisiyle hazırlanan filmlere ilgisi çok büyük. Merkezimizde yeni gösterime sunmuş olduğumuz filmlerden biri de 6D Kağıthane turu filmimiz.  6D Kağıthane turu filmimiz ile komşularımız konforlu ve eğlenceli  bir biçimde  ilçesini geziyor, yenilikleri  görme  fırsatı yakalıyor Kağıthane’yi daha  yakından tanıyor” dedi.

6D Sinema

Kağıthane turu filminde ilçenin tarihi yapıları, sosyal tesisleri, gençlik merkezleri, spor kompleksleri ve hizmet binalarını da yer alıyor. Her yönü ile Kağıthane’yi izleyicilere tanıtan film 6D teknolojisi ile eğlence ile keşfi bir arada sunuyor.

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1440 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.