logo

Kağıthaneliler İkbal Gürpınar’ın şiirleri ile coştu

Kağıthaneliler İkbal Gürpınar’ın şiirleri ile coştu

Kağıthaneliler İkbal Gürpınar’ın şiirleri ile coştu

ikbal gürpınar şiir gecesi

Kağıthane Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kağıthaneli sevenleriyle buluşan İkbal Gürpınar, okuduğu şiirler ve birbirinden güzel hikayelerle şiir severlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Anlattığı hikayeler ve okuduğu şiirler ile Kağıthanelilerden büyük beğeni alan Gürpınar, kendine has yorumu ve ses tonu ile Gültepe Kültür Merkezi’ni dolduran davetlileri etkiledi. Gürpınar’ın şiir ve hikayelerini kimi zaman tebessüm ile dinleyen Kağıthaneliler, zaman zaman göz yaşlarını da tutamadı. Gönüllerin pasının silindiği şiir ziyafetinde hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

Şiir ve hikayelerini ilahi dinletisiyle taçlandıran Gürpınar’ın salonu dolduran davetlilere bir de sürprizi vardı. Kağıthane ile ilgili sorular soran Gürpınar, doğru cevabı veren şiir severlere hediyeler takdim etti.

siir gecesi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, etkileyici yorumu ve birbirinden güzel şiirleri ile Kağıthanelilere unutulmaz bir gece yaşatan Gürpınar’a teşekkür etti. Başkan Kılıç,Bu gece etkileyici yorumu ve değerli şiirleri ile İkbal Gürpınar ile akıllarda güzel bir hatıra bırakacak bir programdayız. Her ay olduğu gibi Şubat ayı kültür sanat etkinliklerimiz birbirinden güzel program ve konuklarla devam ediyor” şeklinde konuştu.

ikbal gürpınar

Kağıthanelilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen şiir dinletisi Başkan Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın Gürpınar’a teşekkür plaketi vermesinin ardından son buldu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
3311 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.