logo

Kağıthaneliler Mahalle İftarlarında Buluştu

Kağıthaneliler Mahalle İftarlarında Buluştu

Kağıthaneliler Mahalle İftarlarında Buluştu

 Ramazan İftarı Hasbahçe

Kağıthane Belediyesi ilçenin 19 mahallesinde programlı olarak düzenlediği sokak iftarlarıyla Kağıthanelileri tek sofrada buluşturdu.

Kağıthane Belediyesi, komşuluk ilişkilerini pekiştirmek için her gün farklı mahallelerde iftar programları düzenledi. İftara katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve dua istedi.

hasbahçe iftar Mahalle İftarı Kağıthane

Kağıthane Belediyesi tarafından komşuluk ilişkilerini pekiştirmek ve bu ayın bereketini iftar sofralarında birlikte paylaşmak için her gün ayrı bir mahallede düzenlenen mahalle iftarları düzenlendi. Gültepe Merkez Camii önünde düzenlenen iftara katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, iftar sofrası için Başkan Fazlı Kılıç’a teşekkür ederek Ramazan’ın tüm güzelliklerinin iftar sofrasında olduğuna değinerek “Böyle bir sofrada bizleri buluşturanlardan Allah razı olsun. Bu sofra Ramazan ayının tüm yaşanması gereken güzelliklerini bize anlatıyor. Hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Ramazan iftarı Fazlı Kılıç Ramazan İftarı Sami İlhan

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve dua isteyen Bağış, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye ve millet için milat niteliği taşıdığını hatırlatarak “1923’te başlayan istiklal mücadelemizin inşallah 10 Ağustos 2014’te bir istikbal mücadelesine dönüşecektir” dedi.

Fazlı Kılıç Mahalle İftarı

İftara gelen mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Kılıç’ta , “Ramazanın ayında sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ama buruk bir mutluluk yaşıyoruz. Çünkü Gazze’de, Suriye’de, Irak’ta ve dünyanın birçok yerinde gözyaşı ve kan eksik olmuyor. Dualarımızda onları da unutmayalım” diye konuştu. 

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1263 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.