logo

Kağıthane’nin Büyüyen Gururu PARYAP

Kağıthane’nin Büyüyen Gururu PARYAP

Paryap İnşaat Şirketinin temelleri 1988 yılında Kayalı Paralı ve Musa Paralı tarafından Kağıthane’de atılmıştır. Kuruluşundan bu yana Kağıthane ve çevresine değer katarak; gerek müşterilerinin gerek toprak sahiplerinin güvenini kazanmış, taahhütlerini fazlasıyla yerine getirmesi ile faaliyet gösterdiği çevrede üne kavuşmuş bir firmadır.

30 yıllık çalışma hayatı boyunca aktif bir biçimde üretmeye devam ederek istikrarla büyüme kaydeden PARYAP, ödüllü mimari yapıları ile Kağıthane’nin çehresinin güzelleşmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

 

Bugüne kadar 200’ün üzerinde butik inşaat tamamlamış ve yüzlerce insanı hayalindeki eve kavuşturmuştur. Öncüsü olduğu butik inşaat akımı ile ev sahibi olmak isteyenlere standartların dışına çıkarak kendi zevkleri doğrultusunda iç mimari tasarımı yapma şansını tanıyan PARYAP, bu hizmetinden hiçbir ek ücret almayarak bir ilke imza atmıştır.

Şirket yönetimine katılan üçüncü kuşağın yenilikçi ve modern uygulamaları ile müşterisine değer katma konusunda gayretini en üst safhaya çıkaran PARYAP’ın günümüzde devam etmekte olan 20 ayrı şantiyesi bulunmaktadır.

Bugünlerde E-5’in yanı başında temeli atılan rezidans projesi PARYAP Prime ile gündemde olan firma, Talatpaşa Mahallesi, Aslangazi Caddesi’nde müşterilerini karşılayan dev ofisi ile Kağıthanelilerin gururu olmaya devam etmektedir.

Ä°rtibat:

Web: www.paryap.com.tr

Tel: 0212 222 22 11

E-mail : info@paryap.com.tr

0 Paylaşımlar
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
12665 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

#

Kağıthane’nin Büyüyen Gururu PARYAP” için 1 yorum