logo

Kağıthane’nin Örnek İmamı

Kağıthane’nin Örnek İmamı

Kağıthane’nin Örnek İmamı

 Sultan Selim Mescidi Sabah Namazı

Kağıthane Sultan Selim Mescidi İmamı Ahmet Çelik, yaptıklarıyla Kağıthane’de örnek insan olarak adlandırılıyor. Ahmet Çelik görevli olduğu camide yatsı namazını bir başka şekilde değerlendirerek, İlmihalden Hadis’e Temel İslami eserleri okuttu. 12 yılda okunan eserlerin sayısı dudak uçuklatacak seviyeye ulaştı. Ahmet Çelik sadece okumakla, okutmakla kalmadı. Kendisi de 8 kitap yazdı. 

 Kağıthane’nin Örnek İmamı Sultan Selim Mescidi

Sultan Selim Mescidi İmam-Hatibi Ahmet Çelik: “55 cilt kitap yani şuan hesaplıyorum 45 bin sahife ediyor. Bunları 12 yıl içerisinde okuyup bitirdik dedi.

 Sultan Selim Mescidi Sabah Kahvaltısı Sultan Selim Mescidi Suat Türk

Kağıthaneli Gençler yaklaşık iki aydır her pazar sabah namazında Sultan Selim Mescidinde buluşuyor. Namaz kılıp sohbet edip hep beraber kahvaltı yapıyorlar.

 Sultan Selim Mescidi İmamı Ahmet Çelik

Cemaate gelen gençlerden Suat Türk, “önceleri ev sohbetleri ile başlayan buluşmalarımız 5-10 kişi ile devam etti. Daha sonra hocamızla istişare sonucu her pazar sabah namazında mescitte buluşuyoruz. Namaz kılıp sohbet dinledikten sonra kahvaltı yapıyoruz. Yaklaşık 2 aydır sayılarımız artarak devam ediyor. İnşallah bu diğer cami imamlarına ve gençlerine de örnek teşkil eder dedi.

Etiketler: » » » » » » »
2956 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.