logo

Kağıthanespor Sezon Açılışını Yaptı

Kağıthanespor Sezon Açılışını Yaptı

Kağıthanespor Sezon Açılışını Yaptı

Kağıthanespor

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Kağıthanespor, 2014-2015 sezonunun açılışını Hasbahçe Stadında gerçekleştirdi.

Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Güngörenspor ile karşılaşan Kağıthanespor‘un Hasbahçe Stadındaki açılışına Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kağıthane Spor Kulübü Başkanı Erol Akik, Güngörenspor Kulübü Başkanı Erol Pehlivan ve yöneticileri, Alibeyköyspor Başkanı Ali Zengin, eski futbolcular ve Kağıthane’de bulunan bir çok sivil toplum derneklerinin başkanları ve çok sayıda taraftar katıldı.

Kağıthanespor 2014 Açılış Maçı

Karşılaşmanın başlama vuruşunu Başkan Fazlı Kılıç, Güngörenspor Kulüp Başkanı Erol Pehlivan ve Kağıthane Spor Kulübü Başkanı Erol Akik birlikte yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Kağıthanespor Başkanı Erol Akik, öncelikle iyi bir yönetim kadrosu ile sezona girdiklerini belirti. Yeni yönetimini taraftarlara tanıtan başkan Akik daha sonra sözü Kağıthane belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç’a verdi. Kılıç, sporun birlik ve beraberliğin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.  Başkan Kılıç, “Bu amaçla yeni sezonun tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı olmasını diliyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kağıthanespor’a emek vermiş eski futbolculara plaket verildi ve yeni sezon için kurban kesildi.

Kağıthanespor’a Hasbahçe Gazetesi olarak İstanbul Süper Amatör Lig’te başarılar dileriz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1879 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.