logo

Kağıthane’ye Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı

Kağıthane’ye Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı

Kağıthane’ye Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı

Kağıthane Belediyesi ilçesine kazandırdığı 34 yeni eserlerin arasına Şirintepe Mahallesi, Güzeldere Caddesindeki “Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi”ni de ekledi. 

Bingöl’de PKK’lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirildiği saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Koçer’in adının verildiği sosyal hizmet merkezinin açılışına, şehidin anne ve babası da katıldı. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk yaptığı açılış konuşmasında; “Geçtiğimiz yıllarda Kağıthane’de sosyal hizmet binası anlamında bir eksikliğimiz mevcuttu. Şimdi bu güzel tesisle birlikte vatandaşlarımız Kağıthane’nin merkezi bir konumunda hizmet alacaklar. Başta başkanımız Fazlı Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sosyal Hizmet Merkezinde; çocuk birimi, engelliler birimi, yaşlı birimi, aile eğitim birimi, şehit yakınları ve gaziler birimi mevcuttur” dedi.

Toplam 2 bin m2’lik alana inşa edilen Güzeldere Mahalle Konağında; Sosyal Hizmet Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 110 kişilik Konferans Salonu, Aile Sağlığı Merkezi ve Verem Savaş Dispanseri yer alıyor.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4180 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.