logo

Kan Grubu Veri Bankası Açıldı

Kan Grubu Veri Bankası Açıldı

Kan Grubu Veri Bankası Açıldı

kan grubu

Kan vermek hayat kurtarır. Sizler de oluşturulan kan bankası listesine katılarak birçok insanın hayatını kurtarabilirsiniz.

Kağıthane Belediyesinin internet sitesinde açmış olduğu Kan grubu veri bankası sayfasında Ad-Soyad, Kan Grubu, Cep Telefonu ve E-Mail alanlarının doldurulması sonucu Kan grubu üye listesi oluşturulmaktadır.

Kağıthanelilerin kan ihtiyacı olduğunda 444 23 00 arayıp, Beyaz Masaya; hangi kan grubuna ihtiyacınız olduğunu bildirdiğinizde Veri Bankasında kayıtlı tüm üyelere mesaj gönderiliyor. Kan bağışı yapmak isteyen duyarlı kardeşlerimiz size hemen bu mesaj sayesinde ulaşıyor.

Yakın zamanda Abdülkadir Coşkun’un annesine 3 ünite, B Rh (-) kan ihtiyacı oldu. Bunun için acil Belediyeden yardım istemesi sonucu Kağıthane Belediyesi tüm üyelerine anında mesaj gönderdi. Kağıthane Belediyesinden mesaj alan Özel Matematik Öğretmeni Orhan Aybat ve ismini sayamadığım diğer arkadaşların kendisini aradığını ve acil kan ihtiyacını gördüklerini dile getiren Coşkun, Duyarlı vatandaşlarımızdan ve Kağıthane Belediyesinden Allah razı olsun dedi.

Etiketler: » » » » »
3676 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.