logo

27 Nisan 2014

Kaybolmayan Değer, AlÇI DEKORASYON

Kaybolmayan Değer, AlÇI DEKORASYON

KAYBOLMAYAN DEĞER ALÇI DEKORASYON…

alçı dekorasyon

Firma, 1958 yılında Alçı Dekorasyon sektöründe imalat ve uygulama alanında yeni bir renk olmuş ve ticari hayatına başlamıştır.

acc alçı ve prekast sanayiKuruluşunun ilk günlerinden itibaren insan ilişkileri, kalite hizmet unsurlarını ana prensip olarak kabul etmiş, her geçen gün kalitesini perçinleyip Astas Classic Collection Alçı Dekorasyon ve Prekast Sanayi unvanı ile faaliyet göstermektedir.

ACC Alçı Dekorasyonun prensibi; Türkiye’deki alçı dekorasyon ve prekast sektörüne yeni bir vizyon ve yaklaşım getirmektir. Daha iyi çalışma metotları, kaliteli personel seçimi ve eğitimi ile yapılan uygulamalarda, kullanılan doğru malzeme ve makina ekipmanları ile kaliteli hizmet vermektir. Müşterileri ile tutarlı diyaloglar kurarak, hizmetlerini verimli ve güvenilir bir şekilde sunabilmektir.

Referanslar: Çırağan Otel-Ortaköy, Evyap AŞ.-Ayazağa, Fırat Plastik-Ortaköy, Fırat Plastik-Güzelce, Ali Yıldırım Villası-Kandilli, Acar Yıldırım Villası-Kandilli, Aziz Yıldırım Villası-Kandilli, Vakkorama-Adana-Ankara-İstanbul, Şekerbank Genel Müdürlük Binası-Kabataş, Motör Ticaret-Mecidiyeköy, Tunç Petrol, Koray Yapı Kredi D Blok-Levent, Bretz Mobilya-Kemerburgaz, Metrocity Alışveriş Merkezi ve Kuleleri-Levent, Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar, Koç Holding-Nakkaştepe, Sait Halim Paşa Yalısı-Yeniköy

acc alçı dekorasyon

ACC ALÇI ve PREKAST SANAYİİ

Alemdağ Mahallesi, Atabey Caddesi, NO:17
Çekmeköy / İstanbul

Tel:  0 216 312 37 07
Fax: 0 216 312 37 08

Web: http://www.alcidekorasyon.com
Mail: info@alcidekorasyon.com

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3695 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.