logo

Kaymakam Göç Halkın Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Göç Halkın Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Göç Halkın Sorunlarını Dinledi

Hamidiye Mahallesi Muhtarlığı, Hamidiye Konferans Salonunda Huzur Toplantısı gerçekleştirdi. Huzur Toplantısına katılan Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç düzenlenen toplantıda Mahallenin sorunlarını dinledi.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan’ın düzenlediği programa Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Meryem Tekbıyık, STK başkanları, okul müdürleri, cami imamları ve mahalle sakinleri katıldı.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan açılış konuşmasını yaparak Huzur Toplantısına katılanlara teşekkür etti.

Toplantıda konuşan Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, konuşmasının ardından mahalle muhtarı ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Yapılması gerekenleri görüşerek, uygulamaya konulacağını bildirdi.

Göç, vatandaşlara görmüş oldukları sıkıntılı noktaların çözüme kavuşması için ilgili kurumlara sorunlarını bildirmeleri gerektiğini ve devletin kapılarının kendilerine her daim açık olduğunu da belirtti.

Toplantıda özellikle otobüs seferlerinin arttırılması, Karayolları Bölge Müdürlüğünün altından geçen 500T otobüsleri için durak talebi, uyuşturucu madde satışı ve bağımlığına karşı önlem, güvenli çocuk parkları oluşturulması, asayiş ve trafik konuları ele alındı. Vatandaşların genel olarak kamu hizmetlerinden memnun oldukları görülürken hizmetlerin iyileştirilmesi yönündeki önerileri de Kaymakam Göç tarafından dikkate alındı. 

Vatandaşların karşılıklı görüş alış verişiyle devam eden toplantının verimli geçtiği ve vatandaşların memnuniyet duyduğu görüldü.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1446 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.