logo

Kaymakam GÖÇ, Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam GÖÇ, Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam GÖÇ, Muhtarlarla Buluştu

Sayın Cumhurbaşkanımızın Muhtarlarımıza yönelik yaptığı rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda İlçemiz Kaymakamı Sayın Hasan Göç, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ, 19 mahalle muhtarımızla değerlendirme toplantısı yapmak üzere Nurtepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programı ile bir araya geldi.

Mahallelerimizin sorunları ile alakalı fikir alışverişinde bulunan Göç, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Kamu hizmetlerinde bizlere çok yardımcı olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Dönem dönem bu toplantıları gerçekleştireceğiz” dedi.

Ayrıca Kağıthane Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine de yeni muhtar üyelerin seçimi gerçekleştirildi. GÖÇ, Fakr-u Zaruret içerinde olan vatandaşlarımıza vicdan ve adalet terazisinde değerlendirmelerin yapılarak yardımların yapılması, çevresinde yardıma muhtaç vatandaşların tespitinde gerekli destek ve katkının sağlanmasını istedi. Yeni seçilen üyelere görevlerinde başarılar diledi. 

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
873 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.