logo

Kelliğe Son Saçlarınıza Kavuşun

Kelliğe Son Saçlarınıza Kavuşun

Kelliğe Son Saçlarınıza Kavuşun

sac cikaran yag

Kokusu güzel ve kendi orjinal kokusu ile % 100 doğal bitki özlerinden üretilen “Saç Çıkaran Yağ” bir Türk tarafından icat edildi.

Yeni saçların kolayca çıkmasını sağlayan ve saç dökülmesini önleyen “Saç Çıkaran Yağ” M.Biala Ermiş’le sizlerle buluşuyor. Bu yağ sayesinde saçların sağlıklı olması ve tekrardan çıkması sağlanıyor.

m.bial ermis

Dermansız hastalık yoktur, ölümden başka” derler ya, işte bu sözü doğrulayan bir dünya değeri Üsküdar’da yaşıyor…

 Saç Çıkaran Yağı icat eden M.Bilal Ermiş “Saç çıkaran yağı % 100 bitki özlerinden yaptık. Saç çıkaran yağı bizlere ulaşarak temin edebilirsiniz. Maalesef bir Türk’ün bunu başarmasına birilerinin tahammülü yok. Hele ki işin içinde  %100 doğallık olmasına hiç tahammül edemiyorlar. Yıllarca koca karı ilacı diye aşağılayıp bizleri uzaklaştırdılar.  Her yerden saldırıyorlar. Fakat bizim hesabını veremeyeceğimiz hiç bir açığımız yok. Desteklerinizle yıkılmayacağız  inşallah. “dedi.

 

Ermiş, “Saç Çıran Yağı kullanıp resimlerini web sitesine gönderen orijinal resimleri takdirinize sunuyoruz” dedi…

kelliğie son saç çıkaran yağ saç çıkaran yağ

saç çıkaran yağ bilal ermiş bilal ermiş saç çıkaran yağ

Saç Çıkaran Yağ Nasıl Kullanılır?

Bay Kullanımı:

Gece, saçı şampuansız duru ve sıcak suyla yıkayıp havlu ile kuruluyoruz. Ardından saçlarınızın her bölgesine ve saç çıkmasını istediğiniz bölgelere toplamda 10 kez (fıs fıs) sıkıyorsunuz. Sonrasında parmaklarla masaj yaparak (friksiyon) veya kalın dişli bir tarakla dipten uca yediriyorsunuz. Mümkünse başınıza bone takın(şart değil) ve sabaha kadar bekletin. Sabahleyin 1kez olmak kaydı ile saçınızı şampuanla yıkayın. Bu işlemi hergün tekrar edin. (Verilen şişedeki miktar ortalama 30 gün yetecektir.)

Bayan Kullanımı:

Gece, saçı şampuansız duru ve sıcak suyla yıkayıp havlu ile kuruluyoruz. Ardından saçlarınızın her bölgesine ve saç çıkmasını istediğiniz bölgelere toplamda 20 kez (fıs fıs) sıkıyorsunuz. Sonrasında parmaklarla masaj yaparak (friksiyon) veya kalın dişli bir tarakla dipten uca yediriyorsunuz. Mümkünse başınıza bone takın(şart değil) ve sabaha kadar bekletin. Sabahleyin 1kez olmak kaydı ile saçınızı şampuanla yıkayın. Bu işlemi 2 günde 1 tekrar edin. (Verilen şişedeki miktar ortalama 30 gün yetecektir.)

Çocuklar haftada 2 kez kullanabilirler.

sac cikaran yag

İrtibat İçin: M.Bilal Ermiş

http://www.bilalermis.com

Adres: Altunizade mah. Kuşbakışı cd. No:29/C/4 Üsküdar/İstanbul

Tel :0 216 546 00 60

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
12678 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.