logo

Kemal Tozar Rahmetle Anıldı

Kemal Tozar Rahmetle Anıldı

Kemal Tozar Rahmetle Anıldı

Kemal Tozar

Geçen ay haince silahlı saldırı sonucu öldürülen Kağıthaneli sevilen, genç işadamı Kemal Tozar, dostları tarafından rahmetle anıldı.

Kemal Tozar Rahmetle Anıldı

Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde ailesi tarafından Mevlid ve Kur’an-ı Kerim okutulan Kemal Tozar, rahmetle yâd edilirken, salonu hınca hınç dolduran dostları duygulu anlar yaşadı. Dualarını eksik etmedi. Mevlid ve Kuran tilavetinin ardından ailesi tarafından yemek ikramının da yapıldığı anma programına çok sayıda vatandaş katıldı. Tozkar İnşaat ve Kağıthane Pansiyonu’nun sahibi hayır sever genç işadamı Kemal Tozar’ın mevlid programına arkadaşları, akrabaları, dostları, hemşerileri, komşuları, iş ve sanayi dünyasından çok sayıda işadamı, siyasi partilerden başkan ve yöneticiler, muhtarlar, eski ve yeni meclis üyeleri STK ve derneklerden başkan ve çok sayıda seveni katıldı.

Kemal Tozar Mevlid Programı

Üzüntü ve kederin hâkim olduğu salonda, Tozar’ın dostları böyle güzel bir şahsiyetin kaybından duydukları acıyı dile getirirken, hayır dualarını eksik etmediler, bundan sonrada dualarını esirgemeyeceklerini ifade ettiler.

Kemal Tozar Taziye

Yemeğin ardından programa katılanlar, Tozar Ailesine taziyelerde bulunarak başsağlığı dilediler.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kemal Tozar’a Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » »
2778 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.