logo

Kılıç Taekwondo Spor Kulübü Türkiye’nin Gururu Oldu

Kılıç Taekwondo Spor Kulübü Türkiye’nin Gururu Oldu

Kılıç Taekwondo Spor Kulübü Türkiye’nin Gururu Oldu

7 DAN Milli Sporcu, Milli Hakem ve Antrenör İsmail Kılıç,’ın Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde kurduğu “Kılıç Taekwondo Spor Kulübü”, katıldığı 5. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında madalyaları toplayarak Kağıthane’nin gururu oldu.

Türkiye Taekwondo Federasyonu, 10-14 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da “5. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası” düzenledi. Turnuvada 50’yi aşkın ülkeden 2 bin 300 civarında sporcu katıldı. Türk taekwondocular, 49’u altın, 54’ü gümüş ve 95’i bronz olmak üzere 198 madalya elde etti.

Türk sporcuların madalya dağılımı ise büyükler kategorisinde 5 altın, 4 gümüş, 8 bronz, gençler kategorisinde 5 altın, 7 gümüş, 16 bronz, yıldızlar kategorisinde 13 altın, 15 gümüş, 32 bronz ve poomsae kategorisinde 26 altın, 28 gümüş ve 39 bronz madalya şeklinde oldu.

5.Uluslararası TURKISH OPEN Taekwondo Turnuvasında, Kılıç Taekwondo Spor Kulübü sporcuları takım olarak büyük başarı elde etti. Yıldız Bayanlarda; Eylül Sezgin, Elanur Elma ve Esma Yıldız Şampiyon olarak altın madalya, Yıldız Erkeklerde Mert Kurthasan 2. olup gümüş madalya ve Büyük Bayanlarda Tuğçe Özen 3. olup bronz madalya kazandı.

Konu hakkında görüş aldığımız Kılıç Taekwondo Spor Kulübü Sahibi İsmail Kılıç, “İstanbul’da yapılan 5. Uluslararası TURKISH OPEN Taekwondo Turnuvasında Kulübümüz sporcuları yıldız bayanlarda 3 sporcumuz 1.ci, yıldız erkeklerde bir öğrencimiz 2. ve büyük bayanlar firistalda bir öğrencimiz 3. olmuştur. Toplamda 5 madalya kazandık. 4 sporcumuzda milli sporcu olma hakkını elde etti. Onlarla gurur duydum. Sporcularımızın daha iyi yerlere geleceğine inancım tamdır. Tüm öğrencilerimi gözlerinden öpüyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kılıç Taekwondo Spor Kulübü’nü, Antrenör İsmail Kılıç’ı ve tüm sporcuları tebrik ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3168 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.