logo

Küçük Yüreklerden Bir Mektup, Bir Oyuncak

Küçük Yüreklerden Bir Mektup, Bir Oyuncak

Küçük Yüreklerden Bir Mektup, Bir Oyuncak

Küçük Yüreklerden Bir Mektup Bir Oyuncak

Bu coğrafyanın yarınki sahiplerine ufuk açmak, yangın ne kadar büyük olursa olsun yapılabilecek bir şeyler olduğunu kanıtlamak, kardeşliğin ırk, dil ve mesafe tanımadığını göstermek için, İMH Günışığı Derneği ve İnsan Vakfı olarak “Küçük Yüreklerden Bir Mektup Bir Oyuncak” projesini başlattı.

İnsan Vakfı ve İMH Günışığı Derneği çocuklara yardımlaşma ve paylaşma bilinci kazandırmak için ortak bir çalışmaya imza attı. Yüzlerce çocuk, oyuncaklarını ve kumbaralarını “İnsan Vakfı Suriye Azez Çadırkenti”nde Suriyeli kardeşleriyle paylaşmak üzere bir araya geliyor.

Bir Mektup Bir Oyuncak

İMH Günışığı Derneği’nin EGOP Ev Okumaları ve KAŞİF Etüd Gruplarına mensup 7-14 yaş grubundaki çocuklar, Suriye’de yaşayan kardeşleri için el ele verdiler.

Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer, Şişli ve Eyüp’te yaşayan yüzlerce çocuk, kendilerinin sahip olduğu imkanlardan mahrum Suriyeli çocuklar için harçlıklarını biriktirip birer oyuncak satın aldılar, en sevdikleri oyuncakları onlar için ayırdılar. Bu oyuncakları paylaşacakları Suriyeli kardeşlerine de birer mektup yazdılar.

Çocuklar ayrıca, kumbaralarında biriktirdikleri, harçlıklarından arttırdıkları ile İnsan Vakfı Azez Çadırkent’inde yaşayan çocuklara bir aylık gıda kolisi ulaştırılması için bağış yapacaklar.

İnsan Vakfı ve İMH Günışığı Derneği, “300 güzel yürekli çocuğun bir araya gelip, yüzlerce çocuğun bağışladığı oyuncakları, Suriyeli kardeşlerine teslim etme, mektuplarını okuma ve İnsan Vakfı Azez Çadırkenti’ne uğurlama seremonisine tüm halkımız davet ediyor, 2 Nisan Cumartesi 12:00’da oyuncaklarınız ve mektuplarınızla birlikte Bahariye Mevlevihanesi’ne bekliyoruz” dedi.

Bu güzel projeye destek olmak için İnsan Vakfı Hesap numaralarına bağışta bulunabilirsiniz.
www.insanvakfi.org.tr/tr/hesap-numaralari.html  

0212 237 84 85 İMH Günışığı Derneği
0212 534 41 61 İnsan Vakfı

Yer:   Bahariye Mevlevihanesi
Tarih: 2 Nisan 2016 Cumartesi
Saat:  13:00 – 14:00
Adres:Merkez Mahallesi, Silahtarağa Caddesi, No:12, Bahariye Mevlevihanesi

(Eyüp Devlet Hastanesi Karşısı) Eyüp / İstanbul

Küçük Yüreklerden Bir Oyuncak Bir Mektup

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1672 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.